Top

Panasonic’s nieuwste YKEA-airconditioners voor serverruimtes

17 aug

Panasonic’s nieuwste YKEA-airconditioners voor serverruimtes

Deze reeks airconditioners biedt een uitstekende energie-efficiëntie, is ontworpen om 24/7/365 in gebruikt te zijn en zorgt met de Duty Rotation Mode voor hoge betrouwbaarheid.

‘s-Hertogenbosch, 17 augustus 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn nieuwste reeks YKEA-airconditioners geïntroduceerd. Deze zijn speciaal ontworpen om betrouwbare koeling binnen serverruimtes te bieden. De binnen- en buitenunits zijn verkrijgbaar in vijf vermogens variërend van 2,5 kW – 7,1 kW en bieden nu een uitstekende energie-efficiëntie tot A+++ SEER.

Het YKEA-assortiment van Panasonic is ontwikkeld om serverruimtes op de optimale temperatuur te houden. Het houdt de ruimtes het hele jaar door 24/7 op temperatuur om een soepele werking van IT-systemen te garanderen en waardevolle data te beschermen. Het zorgt voor een stabiele koeling, zelfs bij een buitentemperatuur tot -25°C.

Redundante uitvoering
De systemen worden geleverd met Duty Rotation Mode waarmee twee binnenunits afwisselend, met regelmatige tussenpozen, kunnen werken om de ruimtetemperatuur gelijk te houden. Als een van de units uitvalt, ondersteunt de andere unit een stabiele werking van het systeem. Deze redundante uitvoering zorgt ervoor dat er voldoende tijd is om de unit te repareren zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de serverruimte. Dat maakt het een zeer betrouwbare oplossing.

Eenvoudige bediening
Het nieuwste systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Met een stijlvol ontwerp biedt het grote LCD-scherm gedetailleerde informatie in een simpel formaat en zorgt het voor een eenvoudige bediening met snelle menutoegang en afgebeelde weergave. Met eenvoud in het achterhoofd zorgt de structuur van de YKEA-oplossingen voor makkelijke installatie en onderhoud.

Bovendien heeft de oplossing ingebouwde Wi-Fi voor slimme bediening. Dat maakt directe connectiviteit en het op afstand bewaken van het energieverbruik mogelijk evenals het ontvangen van waarschuwingsmeldingen op een smartphone.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 56,40 miljard euro (7388,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.