Bel ons +31 (0)76 888 0001

Speelhuislaan 173, unit 1.21, 4815 CD Breda

Top

Content marketing

Content marketing

Bij content marketing gaan we steeds op zoek naar belangrijke externe ontwikkelingen, die we vervolgens koppelen aan jouw bedrijf. Op die manier creëren we relevante content voor je doelgroep, die echt nieuwswaarde heeft. We schrijven en verspreiden de content via de juiste kanalen. Het mooie is: omdat jij content deelt die mensen boeit, die bedrijven en media boeit, lezen ze het niet alleen, ze delen het ook. Met een enorm bereik als resultaat.

Content marketing strategisch inzetten

Content marketing is altijd onderdeel van je marketingstrategie: je moet immers wel weten wat het doel van je acties is. Lead generation? Klanten betrekken? Thought leadership? Meer naamsbekendheid? Een community genereren? De doelen en de strategie die daaruit voortvloeit, bepalen welke content GoDigital ontwikkelt voor welke doelgroepen en welke kanalen.

GoDigital makes content king

We schrijven heldere en overtuigende artikelen, persberichten, columns, blogs, nieuwsbrieven en complete corporate magazines. Ook voor het opstellen van white papers draaien we onze hand niet om. Het heeft zo z’n voordelen om een technische achtergrond te hebben. Is een video of een infographic een betere optie?. Dan regelen wij dat. Aansluitend zorgen we dat de content bij jouw doelgroep komt. En die doelgroep bij jouw bedrijf.

Wat is content marketing?
a