Bel ons +31 (0)76 888 0001

Speelhuislaan 173, unit 1.21, 4815 CD Breda

Top

Social media

Social media

Social media: ze zijn een onmisbaar onderdeel geworden in de marketingmix. Maar de keuze is enorm. En het belang en de gebruikers van de kanalen veranderen continu… GoDigital adviseert over de inzet van social media en ontwikkelt en verspreidt content. Gericht. Met resultaat.

Wat gebruikt jouw doelgroep?

Social media zijn een goede en relatief goedkope manier om je content te verspreiden. Maar dan moet je wel goed op de hoogte zijn van je doelgroepen. En weten welke social media jouw doelgroepen gebruiken. Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapshot… Het ene moment zijn ze hot, het volgende moment hopeloos achterhaald. Of worden ze alleen nog gebruikt door een beperkte –vaak oudere- doelgroep.

Upcoming of kansloos?

GoDigital blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Weet welke social media upcoming zijn. En welke kansloos. Welke doelgroepen, welke social media, waarvoor gebruiken. En hoe we die doelgroepen vervolgens het beste kunnen bereiken en triggeren. Natuurlijk vormt de inzet van social media altijd een onderdeel van de marketingstrategie. GoDigital denkt graag met je mee over de inpassing van social media in het grotere geheel.

Online marketingstrategie