Bel ons +31 (0)76 888 0001

Speelhuislaan 173, unit 1.21, 4815 CD Breda

Top

Marketingstrategie

Marketingstrategie

Een gedegen marketingstrategie vormt altijd de basis van marketingsucces. GoDigital kent de weg in de digitale wereld. Weet waar online kansen liggen. En hoe je die moet benutten. Met onze pragmatische aanpak zetten we jouw bedrijfscontent online op de kaart. En vergroten we je online rendement.

GoUp met GoDigital

Marketingstrategie

Online marketing, online PR, online communicatie: dat doe je omdat je een doel hebt. Jouw online activiteiten zijn een middel om dat doel te bereiken. Logisch dus dat GoDigital eerst jouw marketingstrategie met je bespreekt. En kijkt wat jij al allemaal doet of hebt gedaan. Dat doen we door interne workshops en marktonderzoeken of door ons tijdelijk onder te dompelen in jouw organisatie. Op basis van de verworven informatie werken we uit hoe we jouw doelen bereiken.

Duidelijke keuzes, duidelijke stappen

Onderwerpen als propositie, go-to-market strategie, positionering en lead management zijn voor ons gesneden koek. We zorgen voor een heldere definiëring: voor duidelijkheid. Alles samengevat in een overzichtelijke en praktische marketingstrategie. Pas daarna zetten we concrete online acties uit. Acties die allemaal zijn gericht op jouw stip aan de horizon.

Wil je weten hoe GoDigital invulling geeft aan jouw marketingstrategie?

Inbound marketing Content marketing Online PR Social media