Top

Inbound marketing

Inbound marketing richt zich volledig op de behoeftes en interesses van jouw doelgroep. Die zoeken heel gericht naar informatie op internet. Bied jij relevante content? Dan komen ze dus naar jou toe. Vaak is die content, of de informatie om die content te ontwikkelen, in ruime mate aanwezig binnen je bedrijf. Of daarbuiten. Je moet het alleen weten te vinden. Goed weten te verwoorden. En via de juiste kanalen weten te verspreiden.

a

Van prospects naar klanten

Inbound marketing draait niet om lukraak informatie de wereld inslingeren. Het draait om relevantie. Om de juiste context. Om toegevoegde waarde. Bied jij die continu? Dan komt jouw doelgroep je bedrijf keer op keer tegen tijdens de customer journey. En de kans dat deze prospects uiteindelijk klanten worden, wordt elke keer dat ze jouw content lezen en delen groter.

Ook bij inbound marketing is het van belang dat het je doelen nastreeft. Dat het past binnen je marketingstrategie. Als de doelen helder zijn en we feeling hebben met je visie en bedrijfscultuur, stellen we een of meerdere persona’s op. Jouw doelgroepen krijgen op die manier een gezicht. Een karakter. Een levenswijze en -fase. Zo zorgen we dat jouw boodschap naadloos aansluit op jouw bedrijf en op de vragen en wensen van jouw doelgroep.

SEO content die meetbaar is

We ontwikkelen content die volledig SEO is en verspreiden die via de relevante kanalen. Via media die jouw content meer autoriteit geven. Maar ook via social media, je eigen website of je eigen blogs. Door de goede zoekmachineoptimalisatie komen de prospects vervolgens gewoon naar je toe. En het mooie van deze online activiteiten is, dat je ze vaak meetbaar kunt maken. Daar streven wij naar. Je maakt dus in no-time een kosten-batenanalyse van onze inspanningen. Duidelijkheid: daar houden wij van. En van online resultaat.

 

Wij maken gebruik van de volgende inbound marketinginstrumenten

Content marketing Online PR Social media