Top

Panasonic introduceert een nieuwe geëmailleerde boiler van 167 liter

26 jul

Panasonic introduceert een nieuwe geëmailleerde boiler van 167 liter

Deze boiler kan eenvoudig worden gecombineerd met het uitgebreide assortiment lucht-water warmtepompen van Panasonic.

’s-Hertogenbosch, 26 juli 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn nieuwste geëmailleerde boiler (PAW-TA15C1E5) op de markt gebracht, met een capaciteit van 167 liter. De nieuwe boiler heeft een groot aantal functionaliteiten, waaronder verbeterde efficiëntie en installatieflexibiliteit.

De 167 liter-boiler wordt geleverd als staand of wandmodel (muurbeugels inbegrepen), met een keuze uit pijpaansluitingen aan de onderkant of bovenkant van de unit. De spoel van de geëmailleerde boiler is vergroot van 1,2 m2 naar 1,8 m2, wat past bij de Aquarea All-in-One-oplossingen van Panasonic. Dat betekent dat deze boiler eenvoudig kan worden gecombineerd met het uitgebreide assortiment lucht-water warmtepompen van Panasonic.

Andere belangrijke kenmerken van het apparaat zijn:

  • Energieklasse B
  • Compacte diameter van 560 mm
  • Boilersensor
  • Recirculatiepoort
  • Materiaal- en anodebescherming: geëmailleerd met magnesiumanode
  • Anode Charge Meter – controleert continu de continuïteit van de anodebalk. Wanneer vervanging nodig is, kan dit visueel worden gecontroleerd in plaats van de tank te legen.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 56,40 miljard euro (7388,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.