Top

Panasonic brengt nieuwe ECOi-W R32 chillers uit

7 jul

Panasonic brengt nieuwe ECOi-W R32 chillers uit

Verkrijgbaar in 10 verschillende afmetingen van 50 – 170kW, zodat het voldoet aan iedere behoefte.

’s-Hertogenbosch, 7 juli 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert een nieuwe serie ECOi-W R32-chillers. Deze biedt een keuze in capaciteiten van 50 kW – 170 kW in koeling en 53 kW – 182 kW in verwarmingsmodus. Ze zijn ideaal voor grootschalige residentiële, commerciële en industriële toepassingen, zoals hotels, kantoren en ziekenhuizen. De nieuwe chillers maken een aanpasbaar ontwerp met verschillende configuraties mogelijk om aan diverse installatiebehoeften te voldoen.

De ECOi-W chillers hebben een hoog rendement dankzij de efficiënte prestaties van de compressor. Deze is speciaal ontworpen voor R32-koudemiddel, dat een zeer laag Global Warming Potential (GWP) heeft en tegelijkertijd krachtige prestaties biedt.

Oplossing voor elke behoefte
De betrouwbare HVAC-chiller wordt geleverd in 10 verschillende afmetingen met 4 chassisstijlen, afhankelijk van de grootte van de unit. De chillers bieden een reeks oplossingen voor elke behoefte en zijn verkrijgbaar met een warmtewisselaar of alleen voor koeling. Het ontwerp is aanpasbaar afhankelijk van de projectbehoeften, met verschillende configuraties van ventilatortypes, akoestische opties (zeer laag geluidsniveau beschikbaar), tot ingebouwde hydrokit. Units kunnen ook worden uitgerust met een pomp met variabele snelheid die automatisch de snelheid aanpast aan de vereiste capaciteit.

Besturing via de cloud
Voor de ultieme gebruikerservaring zijn de units uitgerust met een gebruiksvriendelijke controller en een eenvoudig extern bedieningspaneel dat de bedrijfsparameters en alarmen weergeeft. De units kunnen worden bestuurd via de ECOi-W Cloud, die toegang op afstand via een mobiel apparaat in realtime mogelijk maakt voor het optimaliseren van service- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast maakt de ECOi-W Cloud alarmmeldingen, verschillende rapportages, grafische visualisaties en meer mogelijk.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 56,40 miljard euro (7388,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.