Top

Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

23 jun

Panasonic Hybrid Air: een energiezuinige cv-ketel en airco combinatie

Reduceert gasverbruik, is energiezuinig en past in ieder interieur.

’s-Hertogenbosch, 23 juni 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de Hybrid Air lucht-lucht warmtepomp. Deze heeft de hoogste energieklasse van A+++ en kan zowel verwarmen als koelen. Daardoor is de cv-ketel minder nodig en gaat het gasverbruik omlaag.

Daarnaast is deze airconditioner energiezuinig, omdat – door de standaard warmtepompfunctie – het grootste deel van de energie uit de buitenlucht wordt gehaald. Dat zorgt ervoor dat het rendement drie tot vier keer zo hoog is als van een cv-ketel.

Snel gewenste temperatuur
Een groot voordeel van verwarmen en koelen met een airconditioner is dat in relatief korte tijd een ruimte op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Zo hoeft de thuiswerker niet de volledige woning te verwarmen of te koelen als hij overdag vooral in dezelfde werkruimte verblijft. Met een Multi Split-systeem is het zelfs mogelijk om meerdere ruimtes individueel te verwarmen of koelen, wat voor extra comfort zorgt.

Past bij elk interieur
De Panasonic Hybrid Air is ontworpen om naadloos op te gaan in elk interieur. Naast de puur witte matte units zijn er nu ook modellen in grafietgrijs beschikbaar. De hoogwaardige wandgemonteerde airconditioner heeft een elegant ontwerp met een breedte van slechts 870 mm en is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

De nieuwe AR Viewer geeft eindgebruikers hierop alvast een voorproefje. Met behulp van deze tool kunnen zij de oplossing op hun smartphone in Augmented Reality (AR) bekijken. Hierbij toont de app hoe het product staat in het interieur van de eindgebruiker.

Selectietool
De snelle selectietool voor airconditioning thuis helpt eindgebruikers bij het vinden van de ideale Hybrid Air-oplossing voor hun huis. Zij kunnen eenvoudig hun ideale configuratie ontwerpen door simpelweg de afmetingen van de ruimte of de benodigde capaciteit voor de unit in te voeren. Installateurs kunnen door middel van de online tool in slechts een paar klikken multi split-tabellen verkrijgen.

Ga voor meer informatie over Panasonic Hybrid Air naar www.aircon.panasonic.nl.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 56,40 miljard euro (7388,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.