Top

Panasonic lanceert CO2 Cold Chain Calculator

8 apr

Panasonic lanceert CO2 Cold Chain Calculator

Rekentool helpt de beste commerciële koeloplossingen te leveren

‘s-Hertogenbosch, 8 april 2020 – Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert de CO2 Cold Chain Calculator. Deze handige tool helpt installateurs, technici en ontwerpers alle benodigde berekeningen uit te voeren om commerciële koeloplossingen op basis van CO2 te leveren. De tool vergroot hiermee de productiviteit en efficiëntie, en helpt de beste oplossing te bieden aan klanten.

De tool bestaat uit vijf secties, die u individueel of gecombineerd kunt inzetten. De nieuwe CO2 Cold Chain Calculator helpt u de verdampingstemperatuur, koelcapaciteit, leidinglengte, hoeveelheid koudemiddel en benodigde elektronische expansiekleppen te berekenen. Ieder segment is overzichtelijk vormgegeven en daardoor eenvoudig te gebruiken.

Tool neemt complexiteit weg
Indien u met gevarieerde producten met diverse capaciteiten werkt zijn bestaande tools vaak complex en moeilijk te gebruiken. Panasonic’s nieuwe CO2 Cold Chain Calculator neemt deze complexiteit weg en stelt gebruikers in staat alle benodigde berekeningen in één tool uit te voeren. Zij starten met de gewenste temperatuur in de ruimte en selecteren op basis hiervan onder meer de benodigde leidingen en expansiekleppen.

De tool voorkomt rekenfouten en helpt installateurs, technici en ontwerpers tijd te besparen. Met de tool voert u gemiddeld in slechts twee minuten alle benodigde berekeningen uit. Met klassieke rekentools neemt dit proces al snel een uur in beslag.

Geschikt voor mobiel gebruik
De calculator is ook geschikt voor gebruik op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. De resultaten kunt u printen of opslaan als PDF-bestand. De CO2 Cold Chain Calculator is beschikbaar op Panasonic’s PRO Club.

Over Panasonic
De Panasonic Corporation is een wereldleider in de ontwikkeling van diverse elektronicatechnologieën en -oplossingen voor klanten in de consumentenelektronica, huisvesting, autosector en business-to-business. Het bedrijf viert in 2018 haar honderd jarig bestaan en heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler. Het heeft nu 582 werkmaatschappijen en 87 gelieerde bedrijven over de hele wereld, met een geconsolideerde netto-omzet van 62,5 miljard euro in het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Alle afdelingen streven het creëren van nieuwe waarde via innovatie na. Zo realiseert het bedrijf door middel van zijn technologieën een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Voor meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.