Top

Panasonic lanceert AC Select: de ultieme online selectietool

13 dec

Panasonic lanceert AC Select: de ultieme online selectietool

AC Select stelt gebruikers in staat snelle en geïnformeerde selecties te maken, waardoor ze uiteindelijk tijd besparen.

‘s-Hertogenbosch, 13 december 2023Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft AC Select gelanceerd, een nieuwe online selectietool die is ontworpen om het proces van het kiezen en configureren van systemen uit het brede assortiment lucht- en watergekoelde chillers en warmtepompen, ventilatorconvectoren, water-water warmtepompen en rooftops te stroomlijnen.

AC Select is ontworpen voor HVAC-professionals en biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke tool om voor elke behoefte de ideale verwarmings- en koelingsoplossingen te specificeren. Met de online tool kunnen gebruikers hun oplossing rechtstreeks uit de catalogus kiezen of de vereiste voorwaarden invoeren zodat AC Select de ideale productsuggestie kan bieden, met de mogelijkheid om projecten op te schalen door meerdere eenheden toe te voegen. Het biedt een uitgebreide lijst met accessoires en opties die aan de geselecteerde units kunnen worden toegevoegd, zodat gebruikers hun HVAC-oplossingen kunnen afstemmen op hun exacte vereisten.

Met een intuïtieve interface stelt AC Select gebruikers in staat snelle en geïnformeerde selecties te maken, waardoor ze uiteindelijk tijd besparen. Gebruikers kunnen moeiteloos technische informatie vinden, parameters aanpassen en de HVAC-units configureren.

Bekijk de nieuwe AC Select op https://acselect.panasonic.eu/Global_SY/nl-NL/catalogue.

Over de Panasonic Group
Opgericht in 1918, en vandaag een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve technologieën en oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld, stapte de Panasonic Group op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 8.378,9 miljard yen (ca. 59,4 miljard euro) voor het jaar eindigend op 31 maart 2023. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar: https://holdings.panasonic/global/.