Top

Panasonic introduceert geavanceerde AHU-kit voor PACi NX-airconditioners

17 aug

Panasonic introduceert geavanceerde AHU-kit voor PACi NX-airconditioners

‘s-Hertogenbosch, 17 augustus 2021 – Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft een nieuwe Air Handling Unit (AHU)-kit toegevoegd aan zijn succesvolle PACi NX-serie voor utiliteiten. De krachtige PACi NX-airconditioners bereiken uitstekende SEER/SCOP-efficiëntiewaarden en energielabels tot A+++.

De nieuwe AHU-kit (PAW-280PAH3M) biedt een robuuste en betrouwbare luchtbehandelingsoplossing voor de PACi NX-serie met optimale controle voor gebruikers. Dat geeft ze de mogelijkheid om het binnenklimaat zelf optimaal in te regelen. De kit combineert airconditioning en luchtbehandeling in slechts één oplossing en wordt geleverd in een stalen behuizing. Daarnaast is het weersbestendig, waardoor deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Het is aansluitbaar op alle PACi-buitendelen, met een capaciteit van 3,6 kW tot 25 kW. De capaciteit van de warmtepomp is aan te sturen via een extern 0 tot 10 volt signaal. Tevens is via een extern aansturing de verwarmings- of koelmodus te bepalen.

Slimme connectiviteit met CONEX
Het systeem maakt gebruik van de efficiënte Panasonic CONEX-controller (CZ-RTC6B of CZ-RTC6BL) met ingebouwde Bluetooth voor een snelle installatie. De innovatieve IoT-bediening kan worden gebruikt via een smartphone of tablet en is compatibel met de Panasonic Heating & Cooling Diagnosis-app voor analyse en probleemoplossing.

Eenvoudige installatie en onderhoud
De nieuwe AHU-kit is ontworpen voor eenvoudige installatie, onderhoud en gebruik. Het is tevens voorzien van duidelijke gebruiksaanwijzingen om fouten te voorkomen. Bij het nieuwe model (PAW-280PAH3M) zijn alle klemmenstroken op één rij gezet, die goed te zien zijn en eenvoudig te benaderen. Verder zijn alle onderdelen en bedrading duidelijk gelabeld en is er voldoende ruimte om een eenvoudige installatie mogelijk te maken.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.