Top

Inschrijving voor Panasonic PRO Awards 2021 geopend

8 sep

Inschrijving voor Panasonic PRO Awards 2021 geopend

‘s-Hertogenbosch, 8 september 2021 – Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft de inschrijving van de vierde editie van de Panasonic PRO Awards geopend. Het awards-programma bekroont de allerbeste HVAC+R-projecten in een breed scala aan toepassingen, die innovatie en uitmuntendheid in het gebruik van Panasonic-oplossingen laten zien.

Enrique Vilamitjana, hoofd van Panasonic Appliance Air-Conditioning Europe, kondigde het programma aan: “Er zijn zoveel geweldige voorbeelden van projecten waarmee energiezuinige verwarming en koeling wordt gerealiseerd, dat we ze graag onder de aandacht willen brengen. Omdat wij, en onze klanten, een belangrijke bijdrage willen blijven leveren aan het bereiken van doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, willen we degenen die hard werken aan het bouwen van een duurzamere samenleving in de schijnwerpers zetten. We moedigen installateurs, architecten, consultants, ingenieurs en projectontwikkelaars, die aan HVAC+R-projecten werken, aan om deel te nemen aan de Panasonic PRO Awards. Daarmee helpen ze ons het geweldige werk dat wordt verricht te delen met anderen.”

PRO Awards categorieën
Een prestigieus panel van juryleden uit heel Europa gaat op zoek naar toepassingen die flair en innovatie tonen en die een voorbeeld zijn van duurzaam design, efficiëntie, kosteneffectiviteit en esthetiek. Er zijn vier categorieën om in te schrijven:

  • Beste woonproject
  • Beste winkelproject
  • Beste commerciële project
  • Beste horecaproject

 De juryleden kennen uit de inzendingen die zijn ingediend voor de bovenstaande categorieën ook de volgende extra onderscheidingen toe:

  • Beste connectiviteitsproject: benadrukt het belang van connectiviteit en demonstreert de effectiviteit ervan voor installateurs en eindgebruikers;
  • Beste koelingsproject: uit alle toepassingsgebieden kiezen de juryleden een specifiek project dat gebruikmaakt van Panasonic CO2-koelunits die uitstekende voordelen aan de klant bieden;
  • Beste innovatieproject: toont flair en vooruitstrevendheid in zijn aanpak, waarbij wordt beschreven hoe goed het project beantwoordde aan de opdracht en zijn doelstellingen bereikte;
  • Beste duurzaamheidsproject: in lijn met de milieuvisie van Panasonic gaan de juryleden op zoek naar de meest energie-efficiënte oplossing voor een groenere toekomst;
  • Beste Panasonic-oplossing: het project dat het beste laat zien hoe Panasonic-apparatuur de optimale oplossing biedt aan de klant;
  • Beste nanoe™ X-project: nu de wereld zich richt op luchtkwaliteit en bescherming, is dit een bijzonder belangrijke categorie. De juryleden belonen een project waarin de voordelen van nanoe™ X-technologie worden getoond.

Planning
Projecten die tussen 1 november 2018 en 30 september 2021 zijn voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan de PRO Awards. De deadline voor inzendingen is 15 november 2021. Na beoordeling van de projecten door de juryleden worden de winnaars in december 2021 bekend gemaakt.

Inzendingen kunnen eenvoudig worden ingediend via de Panasonic PRO Awards-website. De winnaars zullen in redactionele artikelen in heel Europa te zien zijn en hebben ook de mogelijkheid om een reis naar Japan te maken om een Panasonic-fabriek te bezoeken.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.eu.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.