Top

Panasonic bundelt informatie innovatieve nanoe™ X-technologie op één microsite

5 aug

Panasonic bundelt informatie innovatieve nanoe™ X-technologie op één microsite

‘s-Hertogenbosch, 5 augustus 2021 –Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert een nieuw gedeelte op haar website dat gewijd is aan de baanbrekende nanoe™ X-technologie. Het primaire doel bij de ontwikkeling van de nieuwe microsite was het creëren van één bron waar informatie te vinden is over de vele voordelen van nanoe™ X en hoe het de kracht van hydroxylradicalen benut om een betere luchtkwaliteit en schonere oppervlakken in een breed scala aan toepassingen te garanderen.

De onderhoudsvrije nanoe™ X-technologie van Panasonic produceert hydroxylradicalen (ook bekend als OH-radicalen), die in de natuur overvloedig aanwezig zijn. Deze hebben het vermogen om verontreinigende stoffen, waaronder bepaalde virussen en bacteriën, te remmen en om harde oppervlakken en zachte meubels te reinigen en van nare geurtjes te ontdoen. Wanneer nanoe™ X in airconditioningunits is geïntegreerd, kan deze onafhankelijk van de verwarming en koeling werken wanneer de unit in de ventilatormodus staat. Dit, in combinatie met het gebruik van de Comfort Cloud-app van Panasonic, helpt het binnenklimaat 24 uur per dag, 7 dagen per week te verbeteren.

Producten met nanoe™ X
Met een schat aan informatie over de baanbrekende technologie, leggen de nieuwe webpagina’s de specifieke voordelen uit voor verschillende toepassingen. Of het nu voor woningen, kleine bedrijven of utiliteiten is, deze online informatiehub legt niet alleen uit hoe de technologie werkt, maar geeft ook details over welke producten worden geleverd met nanoe™ X. Daarnaast geeft het directe toegang tot technische rapporten met resultaten van tests die zijn uitgevoerd in wetenschappelijke laboratoria.

Technologie nanoe™ X
Bezoekers van de site kunnen ook een volledig overzicht van de technologie vinden, inclusief het mechanisme voor het genereren van hydroxylradicalen in water, evenals de geschiedenis ervan, vanaf de conceptie in 1997. Bovendien kunnen gebruikers een rijke bibliotheek met video’s bekijken nanoe™ X, inclusief de hydraterende en geurverdrijvende eigenschappen, het creëren van een comfortabelere gastomgeving en de nuttige eigenschappen voor mensen met allergieën.

Makkelijk vindbaar
“Deze nieuwe online microsite maakt al deze waardevolle informatie over nanoe™ X veel makkelijker vindbaar en helpt bij het uitleggen van de werking van de technologie en de voordelen die het kan opleveren”, zegt Ildert Burghout, Manager Marketing & Demand Planning bij Panasonic in Nederland. “Alle details over deze technologie zijn daar te vinden en zijn niet alleen toegankelijk vanaf een desktop, maar ook vanaf mobiele apparaten.”

Meer informatie kunt u vinden hier vinden.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.

Post Tags: