Top

Een nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

10 jun

Een nieuw perspectief op innovatief bouwen met Kawneer Perspektives

Harderwijk, 10 juni 2021 – Met Perspektives lanceert Kawneer een nieuw, prachtig vormgegeven portfolio dat in samenwerking met de belangrijkste partners over de hele wereld is gerealiseerd. Het kenmerkt zich door iconische aluminium architectuursystemen en doordachte, toonaangevende producten met een focus op de internationale uitdagingen en trends in de bouw.

Perspektives demonstreert het unieke erfgoed, de expertise en het innovatievermogen van het bedrijf en dient tegelijkertijd als educatief naslagwerk. Met verschillende opiniestukken van toonaangevende experts van Kawneer komen tevens belangrijke branchethema’s aan bod, zoals modulair bouwen en duurzaamheid.

Uitgebreide reeks casestudys
De innovatieve producten van Kawneer, die als antwoord op verschillende technische uitdagingen en conform de hoogste prestatievereisten werden ontwikkeld, worden gepresenteerd aan de hand van een uitgebreide reeks casestudy’s. De verbluffende afbeeldingen en driedimensionale, technische illustraties met productspecificaties geven een gedetailleerd overzicht van de geveloplossingen van Kawneer.

Ontwerpers, bestekschrijvers, ingenieurs en academici kunnen Perspektives als referentietool gebruiken ten aanzien van de veelzijdige toepassingen en mogelijkheden van de producten van Kawneer. Het boek geeft een duidelijk beeld van welke waarde en voordelen de producten en diensten van Kawneer aan projecten kunnen toevoegen, wat partnerschappen stimuleert en vertrouwen wekt binnen de gehele supply chain.

Oplossingen voor nu en in de toekomst
Kawneer levert al 115 jaar oplossingen voor bestekschrijvers, architecten, ontwikkelaars en de gehele gevelindustrie en boogt met recht op haar toonaangevende positie in de markt voor aluminium bouwoplossingen. Het bedrijf was betrokken bij ambitieuze en prestigieuze bouwprojecten wereldwijd, van Noord-Amerika tot het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Belgie, Duitsland, Portugal en Spanje.

Kawneer is vanaf dag één een echte innovator, met unieke gevelsystemen en een mondiale designexpertise, door grenzen te verleggen betreffende de ontwerpflexibiliteit en recycleerbaarheid van aluminium, om nu en in de toekomst te kunnen voorzien in robuuste oplossingen.

Vormt, informeert en inspireert
Nico Klomp, Sales Director, licht toe: “Perspektives vormt, informeert en inspireert op unieke wijze. Het laat zien dat we in staat zijn om de meest geweldige gevels ter wereld te realiseren en dat we, dankzij het fantastische technische team van Kawneer, een breed aanbod op maat gemaakte geveloplossingen kunnen leveren en uitkomst kunnen bieden bij zeer diverse ontwerpuitdagingen. Perspektives is voor ons een unieke kans om ons herziene merk te introduceren en onze technische expertise, wereldwijde bereik en het vertrouwen dat de branche al in ons heeft te presenteren.”

Perspektives is online beschikbaar via een speciale online portal, waar u het portfolio kunt downloaden, een fysiek exemplaar kunt aanvragen en een aantal uitgelichte projecten kunt bekijken.

Om een digitaal of gedrukt exemplaar van Perspektives te ontvangen, gaat u naar: https://kawneerperspektives.nl

Over Kawneer
Kawneer, onderdeel van Arconic, is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. In Nederland werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor de Benelux. Het heeft een speciaal, eigen test- en trainingscentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten. Door de beproefde kwaliteit en uitstekende prestaties zijn de systemen van Kawneer geschikt voor de utiliteitsbouw en de woningbouw in zowel nieuwbouw als renovatie. Voor meer informatie kijk op http://www.kawneer.nl.