Top

Panasonic breidt commerciële oplossingen uit met verbeterde nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie

31 okt

Panasonic breidt commerciële oplossingen uit met verbeterde nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie

De nanoe™ X-generator Mark 3 genereert 48 biljoen OH-radicalen per seconde, 100 keer meer dan de oorspronkelijke technologie, wat zorgt voor een nog schoner en aangenamer binnenklimaat.

’s-Hertogenbosch, 31 oktober 2023 – De innovatieve nanoe™ X Mark 3-generator van Panasonic Heating & Cooling Solutions wordt nu standaard ingebouwd in twee additionele airconditionerseries: de MU2 90×90 cassettes en de MF3 adaptieve kanaalmodellen die veel worden gebruikt voor verschillende commerciële toepassingen.

De nanoe™ X-generator Mark 3 van Panasonic is de nieuwste generatie van de innovatieve nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie die de binnenlucht helpt verbeteren. Het bevat de grootste hoeveelheid hydroxylradicalen (ook bekend als OH-radicalen, het wasmiddel van de natuur) in de geschiedenis van nanoe™ en genereert 48 biljoen OH-radicalen per seconde, 100 keer meer dan de oorspronkelijke technologie. Dit verhoogde aantal OH-radicalen dat nu door de nanoe™ X-generator Mark 3 wordt gegenereerd zorgt voor een nog hoger prestatieniveau en brengt deze natuurlijke voordelen naar binnen om de groei van verontreinigende stoffen te remmen, waardoor het binnenklimaat schoner en aangenamer wordt.

Energiebesparingen en comfort
Het MU2 90×90 Cassette VRF-systeem zorgt voor betrouwbaar vermogen en hoge efficiëntie. Door de hoge energiebesparingen, maximaal comfort en schonere lucht voldoet het aan de behoeften van de klant. Dankzij de reinigingsfunctie van de unit wordt de binnenkant van de binnenunit automatisch gedroogd na het koelen/drogen en wordt nanoe™ X geactiveerd om schimmelgroei te onderdrukken. De units zijn verkrijgbaar in 11 capaciteiten variërend van 2,2 kW tot 16 kW.

Compact en slank
De MF3 adaptieve kanaalmodellen van Panasonic zijn ontworpen voor installatie in winkels, hotels, kantoren en hoogwaardige residentiële toepassingen. Het is een compact en slank systeem dat uitstekende prestaties levert. Zelfs met 10 m lange kanalen blijven de prestaties van de nanoe™ X-technologie behouden. De units zijn ideaal voor installatieomgevingen met lage plafonds en verticale installaties. Ze zijn verkrijgbaar in 12 capaciteiten van 1,5 tot 16 kW.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.eu.

 

Over de Panasonic Group
Opgericht in 1918, en vandaag een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve technologieën en oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld, stapte de Panasonic Group op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 8.378,9 miljard yen (ca. 59,4 miljard euro) voor het jaar eindigend op 31 maart 2023. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar: https://holdings.panasonic/global/.