Top

Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

20 apr

Panasonic Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 nu met 3-fase optie

Nieuwe optie biedt meer flexibiliteit en keuze om tegemoet te komen aan projecten waarbij hogere vermogens vereist zijn voor verwarmen, koelen en warm tapwater.

‘s-Hertogenbosch, 20 april 2022 – De zeer efficiënte Aquarea T-CAP Mono-bloc J Generatie R32 van Panasonic Heating & Cooling Solutions wordt nu geleverd met een driefase voedingsoptie voor verwarmings- en koelcapaciteiten tussen 9 en 16 kW. De toevoeging van deze optie maakt projecten mogelijk die een krachtiger vermogen voor verwarmen, koelen en warm tapwater vereisen.

De uitbreiding van de Aquarea T-CAP Mono-bloc-serie biedt meer flexibiliteit en keuze om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar stroomvoorziening, met name van toepassingen die stabiliteit en veiligheid vereisen zoals warmtepompen.

Zelfs bij extreme buitentemperaturen
De Aquarea T-CAP-reeks is ideaal voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Het kan gemakkelijk traditionele gas- of olieketels vervangen en eenvoudig worden aangesloten op nieuwe vloerverwarming, radiatoren of ventilatorconvectoren. De unit bevat unieke pijp-in-pijp warmtewisselaartechnologie van Panasonic. Zo kan de krachtige T-CAP de totale verwarmingscapaciteit behouden, zelfs bij lage buitentemperaturen tot -20ºC, zonder de hulp van een elektrisch verwarmingselement. Dit betekent dat het niet nodig is om de warmtepomp te overdimensioneren om bij deze lage buitentemperaturen de vereiste capaciteit te bereiken.

Slim en efficiënt beheer
De Aquarea T-Cap-reeks kan warm water leveren met een temperatuur van 65ºC, heeft een hoge energie-efficiëntie, is geclassificeerd als A+++ bij 35ºC en heeft een hoge SCOP en koelcapaciteit. Het Mono bloc-systeem bevat uitsluitend een buitenunit. De installatie vereist daardoor geen koudemiddelleidingen, aangezien de unit direct is aangesloten op verwarmings- en/of warmwatercircuits.

Panasonic’s Aquarea Smart Cloud zorgt voor slim en efficiënt beheer voor zowel de gebruiker als serviceprofessional en maakt beheer op afstand door servicemonteurs mogelijk. Aquarea Smart Cloud is een krachtige en intuïtieve service voor het op afstand bedienen van het volledige scala aan functies voor verwarmen en warm tapwater, inclusief monitoring van het energieverbruik.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.