Top

Panasonic AC Service Cloud-update voegt functionaliteit toe en verbetert onderhoud

9 dec

Panasonic AC Service Cloud-update voegt functionaliteit toe en verbetert onderhoud

Door de System Health Check-functie detecteert de AC Service Cloud automatisch mogelijke storingen, wat kan helpen om het algehele onderhoudsproces te versnellen.

‘s-Hertogenbosch, 9 december 2021 – Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft zijn AC Service Cloud bijgewerkt met een handige System Health Check-functie, die vanaf december 2021 beschikbaar is voor het assortiment commerciële airconditioning (PACi en VRF).

De AC Service Cloud is een ideale oplossing voor HVAC-professionals die externe toegang tot een systeem nodig hebben voor onderhoud en monitoring van meerdere locaties. Het is daarmee nog waardevoller voor de service en het onderhoud van Panasonic airconditioningsystemen en levert een schat aan voordelen voor professionals op. De System Health Check-functie fungeert als een ‘zelfdiagnose’-tool, waarbij de AC Service Cloud automatisch mogelijke storingen detecteert. Dat kan helpen om het algehele onderhoudsproces te versnellen en kostbare storingen te voorkomen, wat op de lange termijn de kosten verlaagt.

Automatische detectie en rapportage
De nieuwe update monitort systemen continu met intervallen van 15 minuten, zodat eventuele storingen snel worden opgemerkt. Alle abnormale gegevens worden automatisch gedetecteerd en gerapporteerd en vereisen verder geen actie van professionele gebruikers. Alle gegevens zijn eenvoudig te vinden op het startscherm van de AC Service Cloud en een geschiedenis van gegevens kan tot twee weken worden vastgelegd. Gegevens worden visueel weergegeven op het startscherm met kleuren en vormen, zodat ze in één oogopslag kunnen worden geïdentificeerd. Bovendien worden de waarden van de abnormale gegevens weergegeven met een 2D-grafiek, die kunnen worden aangepast met geselecteerde regels die moeten worden weergegeven.

Bovendien is de drempelwaarde voor het detecteren van abnormale gegevens door Panasonic vooraf geselecteerd als standaardinstelling, zodat de System Health Check-functie eenvoudig kan worden gebruikt. De instellingen kunnen echter ook handmatig worden aangepast voor een individuele benadering en professionals kunnen ook de waarde per koudemiddelcircuit wijzigen.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.