Top

MicroStrategy toont kansen BI voor reis- en hospitality-sector

19 sep

MicroStrategy toont kansen BI voor reis- en hospitality-sector

Utrecht, 19 september 2019 – MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR), een wereldwijde, toonaangevende leverancier van enterprise analytics en mobility software, geeft acte de présence op de vierde editie van de Business Travel & Mobility Conference op dinsdag 24 september aanstaande. Met dit commitment onderstreept MicroStrategy het belang van Business Intelligence voor de hospitality-sector, waarvoor een omvangrijke reeks BI- en analytics oplossingen is ontwikkeld. Hiermee kunnen hospitality-organisaties de customer experience verbeteren en de omzet optimaliseren.

Hospitality-bedrijven staan voor de uitdaging mee te gaan in de digitale transformatie. Om de beste zakelijke beslissingen te nemen, of het nu gaat om bezettingsgraden, loyaliteitsstrategieën of kanaalreserveringen, moeten zij transformeren in data-gedreven ondernemingen. Data, en met name de slimme interpretatie ervan, maakt het mogelijk inzicht te krijgen in de klant en zijn wensen en stelt hospitality-bedrijven in staat processen te optimaliseren. Resultaat is dat zij voor iedere klant op ieder moment in de customer journey de next best action kunnen genereren. Dat leidt tot de ultieme customer experience en uiteindelijk ook tot betere bedrijfsresultaten.

Realtime data dashboards
MicroStrategy heeft een omvangrijke en aansprekende klantenkring opgebouwd in de hospitality-sector. Hilton Worldwide heeft met het MicroStrategy-platform bijvoorbeeld een oplossing gevonden voor het probleem dat data zeer verspreid opgeslagen was in legacy-systemen. Data was moeilijk toegankelijk en het bleek lastig om waardevolle data te consolideren. Nu kunnen alle medewerkers van Hilton wereldwijd Business Intelligence genereren via gebruiksvriendelijke dashboards, praktisch in realtime.

Innovatieve BI-omgeving
Four Seasons Hotels & Resorts stond voor de uitdaging zijn zeer mobiel opererende team van managers altijd en overal te voorzien van de meest actuele Business Intelligence. Het concern beoordeelde de mobiele BI-oplossingen van MicroStrategy als de veiligste en besloot te gaan werken met het cloudplatform. Hiermee is Four Seasons, dat over een beperkte IT-afdeling beschikt, verzekerd van een innovatieve BI-omgeving die altijd up-to-date is. BI is voor het bedrijf een enabler geworden voor meer en nieuwe business.

MicroStrategy vertelt graag meer over de verregaande en geavanceerde mogelijkheden van Business Intelligence voor de brede reis- en hospitality-wereld. De Business Travel & Mobility Conference wordt op 24 september 2019 georganiseerd door Zakenreisnieuws.nl, branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club en Luchtvaartnieuws Magazine. Het evenement vindt plaats in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp en is gericht op professionals uit de luchtvaart, zakenreis- en mobiliteitsindustrie. Meer informatie over de Business Travel & Mobility Conference is te vinden op https://btmclub.nl/btmconference/.

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op  YouTubeFacebook en Twitter.