Top

Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 ondersteunt IFTTT

12 sep

Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 ondersteunt IFTTT

’s-Hertogenbosch, 12 september 2019– De Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 van Panasonic biedt ondersteuning voor IFTTT, een technologie op basis van het principe ‘If This, Then That’. Met een intuïtieve gebruikersinterface is IFTTT een handige toevoeging aan het beheersysteem.

IFTTT is een webgebaseerde service, die verschillende webapplicaties en websites koppelt waardoor bepaalde acties, ook wel applets genoemd, geautomatiseerd kunnen worden. De applets worden voorgeprogrammeerd geleverd om het gebruiksgemak te verhogen. Iedere applet bestaat uit twee belangrijke delen: een trigger (’this’) en een actie (’that’). Deze combinatie stelt gebruikers in staat met één druk op de knop een bepaalde actie te laten uitvoeren indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Smart home op afstand aansturen
De Aquarea Service Cloud CZ-TAW1 is een beheerde dienst die de nieuwe data en functies van Aquarea op afstand toegankelijk maakt. Dankzij IFTTT krijgen gebruikers met één druk op de knop of via spraakbesturing toegang tot hun volledige smart home, inclusief Panasonic’s Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1. IFTTT brengt meer dan 600 applicaties samen, wat het mogelijk maakt nieuwe ervaringen voor het smart home te creëren.

IFTTT werkt samen met het Aquarea-systeem om acties mogelijk te maken variërend van het aan- of uitzetten van de unit tot meer complexere acties, zoals het versturen van e-mails of foutmeldingen. Andere elementen van het smart home kunnen eveneens worden geïntegreerd om gecombineerde acties te creëren. Zo kan indien de buitentemperatuur daalt bijvoorbeeld met één druk op de knop de thermostaat hoger worden gezet én de verlichting worden ingeschakeld.

Meer gebruiksgemak
De innovatieve technologie verbetert het gebruiksgemak. Zo kunnen gebruikers een reeks acties activeren door op één knop te klikken. Het is ook mogelijk het systeem op afstand aan te sturen via bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Zo kunnen gebruikers de airconditioning onderweg alvast inschakelen, zodat de gewenste binnentemperatuur bij aankomst al is bereikt.

IFTTT is met zijn eenvoud een perfecte aanvulling voor dagelijkse gebruikers van Aquarea Smart Cloud. De Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 is vanaf de herfst compatibel met IFTTT.

Over Panasonic
De Panasonic Corporation is een wereldleider in de ontwikkeling van diverse elektronicatechnologieën en -oplossingen voor klanten in de consumentenelektronica, huisvesting, autosector en business-to-business. Het bedrijf viert in 2018 haar honderd jarig bestaan en heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler. Het heeft nu 582 werkmaatschappijen en 87 gelieerde bedrijven over de hele wereld, met een geconsolideerde netto-omzet van 62,5 miljard euro in het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Alle afdelingen streven het creëren van nieuwe waarde via innovatie na. Zo realiseert het bedrijf door middel van zijn technologieën een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Voor meer informatie over Panasonic:http://www.panasonic.com/global.