Top

MicroStrategy benoemt Frank van Rennes als Partner Manager Netherlands & Nordics

24 apr

MicroStrategy benoemt Frank van Rennes als Partner Manager Netherlands & Nordics

Utrecht, 24 april 2018 – MicroStrategy, leverancier van BI- en analyticssoftware, heeft Frank van Rennes als Partner Manager Netherlands & Nordics aangesteld. Van Rennes is een bekend gezicht in de markt en neemt een schat aan ervaring met zich mee. Hiervoor was hij twaalf jaar als Business Alliance Manager bij SAS Institute Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met (gespecialiseerde) partners en grote systemintegrators. In zijn nieuwe rol bij MicroStrategy gaat hij zich richten op het verder op- en uitbouwen van het partnerecosysteem in zowel Nederland als de Scandinavische landen.

Microstrategy – Frank van Rennes

Nieuw partnerprogramma
Begin dit jaar kondigde MicroStrategy het nieuwe partnerprogramma aan voor het wereldwijde ecosysteem van meer dan 700 channelpartners. Het MicroStrategy Partner Program kent uitgebreide mogelijkheden voor marketing en het delen van inkomsten. Daarnaast helpt het channelpartners bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe oplossingen op het MicroStrategy-platform. Met de bijbehorende partnerportal kunnen channelpartners nieuwe deals registreren, leads beheren en toegang krijgen tot een breed scala aan verkoop- en marketingmiddelen.

Intelligent Enterprise
Uit de vele gesprekken die MicroStrategy de afgelopen drie jaar met klanten heeft gevoerd, komt naar voren dat zij worstelen met de uitdagingen van de digitale transformatie. Alleen technologie blijkt niet voldoende. Het gaat ook om de processen, mensen en rollen binnen organisaties. Kloppen die? MicroStrategy heeft dit uitgewerkt in ‘the map of the Intelligent Enterprise’. Het helpt organisaties om een passende route uit te stippelen. Een route naar een succesvolle digitale transformatie.

“Samen met onze partners willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen bij deze digitale transformatie. Daarom investeren we in middelen, incentives en trainingen voor onze channelpartners. Daar horen ook heldere afspraken bij”, vertelt van Rennes. “Ik kijk er naar uit om samen met onze partners de markt te bedienen. Zowel op commerciële vlak als bij implementaties van MicroStrategy-oplossingen.”

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt  betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op YouTubeFacebook en Twitter.