Top

MicroStrategy behaalt hoge scores in onafhankelijke BI Survey 19

12 nov

MicroStrategy behaalt hoge scores in onafhankelijke BI Survey 19

Utrecht, 12 november 2019 – 94% van de respondenten beveelt MicroStrategy aan in de onafhankelijke BI Survey 19. Onder meer op het gebied van self-service, visuele analyses en locatie-inzichten scoort de zakelijke analytics en mobility software van het bedrijf hoog.

De BI Survey 19 is het grootste onafhankelijke wereldwijde onderzoek in de BI-markt en wordt uitgevoerd door het Business Application Research Center (BARC). Het onderzoek vergelijkt 36 populaire business intelligence (BI) tools op 34 key performance indicators (KPI’s).

Resultaten
Enkele resultaten uit het onderzoek:

  • MicroStrategy behaalt in het onderzoek voor zowel self-service, visuele analyses als locatie-inzichten de hoogste score van de onderzochte platformen.
  • Het bedrijf wordt als leider aangemerkt op het gebied van business value, voordelen voor de business, mobiele BI, innovatie, functionaliteit, dashboards, query prestaties en distributie van rapporten.
  • 94% van de respondenten beveelt MicroStrategy aan.
  • 97% van de respondenten beoordeelt MicroStrategy als uitstekend, goed of voldoende wat betreft ondersteuning van ad-hoc queries.
  • Het overgrote merendeel van de respondenten kiest MicroStrategy voor het ondersteunen van grote groepen gebruikers en voldoen aan specifieke BI-behoeften.

MicroStrategy ondersteunt transformatie Scout24
Eén van de klanten die het MicroStrategy platform inzet is Scout24, aanbieder van digitale marktplaatsen voor zowel vastgoed als auto’s in Nederland, Duitsland en andere Europese landen. Het data-gedreven transformatieproject van Scout24 – waarin het MicroStrategy platform een cruciale rol speelt – is eind 2018 bekroond met de BARC Best Practice Award.

“Scout24 zet MicroStrategy in om een datagedreven cultuur te ondersteunen. Het platform stelt onze gebruikers in staat beslissingen te maken op basis van data en de impact op cruciale KPI’s te voorspellen. MicroStrategy ondersteunt ons bij het digitaal transformeren van onze volledige organisatie, inclusief data literacy. De helft van onze 1.500 Europese werknemers maken gebruik van en halen winst uit ons cloud gebaseerde data analytics platform dankzij het gebruiksgemak en flexibiliteit”, licht Dr. Markus Schmidberger, Director of Data Technology bij Scout24, toe.

2.477 respondenten zijn voor de BI Survey 19 ondervraagd. Het onderzoek is uitgevoerd tussen maart 2019 en juni 2019.

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op  YouTube, Facebook en Twitter.