Top

MicroStrategy 2019 maakt business intelligence vanzelfsprekend

8 jan

MicroStrategy 2019 maakt business intelligence vanzelfsprekend

HyperIntelligenceTM zorgt voor ‘klikloze’ analytics

Utrecht, 8 januari 2019MicroStrategy, leverancier van BI- en analyticssoftware, heeft de algemene beschikbaarheid van MicroStrategy 2019 aangekondigd. Dit enterprise platform zorgt voor mobility oplossingen die de digitale transformatie vlekkeloos laten verlopen en federated analytics waardoor organisaties business inzicht en intelligence kunnen optimaliseren. In MicroStrategy 2019 staat HyperIntelligence centraal. Hiermee komt business intelligence als een natuurlijke intelligentielaag beschikbaar, zonder dat de gebruiker één keer hoeft te klikken.

“We zijn trots om MicroStrategy 2019 te onthullen. Het eerste enterprise analytics en mobility platform dat voorziet in business intelligence die organisaties op ieder moment van de dag nodig hebben,” zegt Michael J. Saylor, CEO van MicroStrategy. “Organisaties moeten vandaag de dag erg snel kunnen optreden. Wanneer het echt om seconden gaat, kan het niet zo zijn dat je moet doorklikken om waardevolle informatie te zien. Laat staan dat er tijd is voor medewerkers om datasets samen te stellen met self-service analytics. Met HyperIntelligence worden informatie en inzichten vanzelfsprekend. Informatie over klanten, producten en medewerkers wordt op een natuurlijke manier aangeboden, zonder dat de gebruiker ook maar één muisklik hoeft te gebruiken. Waardevolle informatie vindt naadloos zijn weg naar de gebruiker via een scherm, via spraak of door de lens van een camera.”

HyperIntelligence
MicroStrategy 2019 introduceert met HyperIntelligence een nieuwe vorm van business intelligence die de manier waarop gebruikers toegang hebben tot de informatie, die nodig is om talloze beslissingen te nemen, optimaliseert. Met MicroStrategy 2019 kunnen organisaties informatie direct naar de web-based workflows van gebruikers sturen. Dit gebeurt op basis van de HyperCardTM feature, dat waardevolle gegevens en KPI’s over klanten, producten, mensen en vele andere elementen beschikbaar maakt, bijvoorbeeld in webapplicaties zoals e-mail, Salesforce of Office 365.

Alle informatie in één oogopslag
De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt. Organisaties kunnen bijvoorbeeld een ‘klanten’ HyperCard uitrollen voor hun verkopers. Deze kaart presenteert informatie afkomstig uit Salesforce.com of vergelijkbare databronnen. Wanneer verkopers een naam van een van hun klanten in hun e-mail, spreadsheets, een CRM-systeem, LinkedIn, Google search of andere websites tegenkomen, dan markeert MicroStrategy deze klantnaam onmiddellijk. De vertegenwoordiger krijgt door zijn cursor of andere aanwijstool over het gemarkeerde woord te bewegen de bewuste kaart op het scherm. Zo krijgt hij inzicht in belangrijke KPI’s, kan hij relevante informatie vergaren en een ‘next best action’ voorgesteld krijgen. Hiermee krijgt de customer lifetime value een aanzienlijke impuls.

Data-analyse op ongekende schaal
Een andere belangrijke feature van MicroStrategy 2019 is federated analytics. Hiermee zijn organisaties in staat de analysetools die hun eindgebruikers nu gebruiken – zoals Microsoft Power BI, Tableau en Qlik – optimaal te benutten door deze aan te sluiten op het MicroStrategy 2019-platform. Zo werk je toe naar één versie van de waarheid. Vooraf geconfigureerde connectoren voor deze data-analyseoplossingen maken het mogelijk om vertrouwde datasets te visualiseren en toe te passen. Zo hoeven medewerkers hun processen en manier van werken niet aan te passen en kan de schaal van de analyses alsmede het aantal databronnen eindeloos worden uitgebreid.

Rijk aan functionaliteit
“Wij geloven dat MicroStrategy 2019 onze grootste doorbraak in analytics is in meer dan 10 jaar,” aldus Tim Lang, Senior Executive Vice President en CTO bij MicroStrategy. “Voor het eerst hoeven zakelijke gebruikers niet naar antwoorden te zoeken – antwoorden komen naar hen toe. Naast ons revolutionaire HyperIntelligence-aanbod, zijn in MicroStrategy 2019 meer dan 5.000 verzoeken van klanten en nieuwe mogelijkheden opgenomen. We kunnen met recht stellen dat deze lancering een release betreft die rijker is aan functionaliteit en hoger is aan kwaliteit dan ooit tevoren.”

Lees het uitgebreide persbericht hier.

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt  betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op YouTubeFacebook en Twitter.