Top

fortop nieuwe distributeur van Beijer Electronics

25 sep

fortop nieuwe distributeur van Beijer Electronics

25 september 2018, Zwartsluis– Per 1 september 2018 is fortop automation & energy control distributeur van Beijer Electronics. Dit Zweedse hightechbedrijf ontwikkelt en produceert slimme automatiserings- en datacommunicatie-oplossingen voor de industriële markt. Met de innovatieve oplossingen van Beijer Electronics hebben industriële organisaties meer controle over hun (kritische) bedrijfsprocessen, zijn ze verbonden met de cloud en is data wereldwijd in te zien.

Beijer Electronics werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde distributeurs in zo’n zestig landen. Fortop mag zich vanaf september bij deze groep scharen als distributeur voor de Benelux.

Portfolio’s sluiten perfect aan
De samenwerking tussen Beijer Electronics is een logisch gevolg van de hoge kwaliteitseisen die beide partijen stellen. Harmen Sikkema, algemeen directeur van fortop zegt over de nieuwe samenwerking: “We zijn erg verheugd over de samenwerking met Beijer Electronics. De producten van Beijer Electronics zijn een perfecte aanvulling voor fortop, en daarmee onze klanten. De HMI’s en controllers sluiten naadloos aan op onze doelgroepen.”

Sander de Boer, accountmanager distribution EMEA bij Beijer Electronics vult daarbij aan: “De directie van fortop heeft ons laten zien dat het bedrijf alle facetten waar wij waarde aan hechten – van marketing tot logistiek, van sales tot technische support – beheerst. Het geeft ons veel vertrouwen dat fortop bewezen heeft een professionele partner voor haar leveranciers te zijn. Fortop beschikt over professionele trainingsruimtes én de kennis om productgerichte trainingen te geven. Een ander groot voordeel is dat onze portfolio’s perfect op elkaar aansluiten.”

 

Over Beijer Electronics
Beijer Electronics ontwikkelt en produceert een totaalpakket op het gebied van HMI’s (Human Machine Interfaces), protocol converters en de daarbij behorende software. Beijer Electronics biedt software, hardware en IIoT-oplossingen om kritische industriële bedrijfsprocessen te optimaliseren en te zorgen voor betrouwbare en veilige verbindingen van data-overdracht. Door het complexe eenvoudig te maken, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de kansen van morgen aan te grijpen. “Making the complex simple!”

Over fortop
Fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Fortop helpt door deze processen te waarborgen en te versnellen.