Top

F-Secure Cloud Protection nu ook beschikbaar voor Salesforce AppExchange

4 apr

F-Secure Cloud Protection nu ook beschikbaar voor Salesforce AppExchange

Klanten van F-Secure kunnen nu ook beschikken over Cloud Protection voor Salesforce om de risico’s te verkleinen van malafide bestanden en links die door gebruikers zijn geüpload.

Nieuwegein, 4 april 2017 – F-Secure biedt vanaf vandaag F-Secure Cloud Protection op het Salesforce AppExchange-platform. Hiermee levert het bedrijf bescherming tegen malafide content in de cloud. F-Secure Cloud Protection controleert koppelingen en bestanden die worden gedeeld in Salesforce, zodat de cloud een veilige plek blijft voor bedrijven en gebruikers. F-Secure Cloud Protection levert prijswinnende Best Protection* en installatie op middleware is niet nodig.

F-Secure Cloud Protection voor het Salesforce Platform is via AppExchange beschikbaar op: https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3A00000EFntJUAT.

Gedeelde verantwoordelijkheid
Bedrijven gaan door met het migreren van diensten naar de cloud. Vaak delen zij de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het ecosysteem met de cloud-aanbieder. Die biedt een aantal vormen van beveiliging op systeem- en applicatieniveau, zoals authenticatie, regels, gebruikerspermissies en –rollen. Het is aan de bedrijven zelf om bestanden en koppelingen te beveiligen die hun klanten en gebruikers uploaden. F-Secure Cloud Protection biedt voordelen voor ieder bedrijf dat geen risico’s wil in de cloud en bescherming wil bieden tegen malware, ransomware en malafide links.

Malafide links en bestanden
F-Secure Cloud Protection verbetert het rapportageproces door real-time details te verschaffen over content in de cloud, zoals bestandsnaam en -type, gebruikers, IP-adressen, bestandsbronnen, upload- en downloadactiviteiten en veiligheidsstatus. De software controleert de veiligheid van links en bestanden, zonder snelheidsverlies. Malafide links en bestanden worden geblokkeerd of verwijderd, daarna geregistreerd en gemarkeerd voor verdere actie en analyse door de systeembeheer. Dit voorkomt verdere verspreiding van malware in de cloud en geeft IT-beheer de kans onderzoek te doen en eventueel actie te ondernemen. F-Secure Cloud Protection werkt in diverse Salesforce-omgevingen, waaronder Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud en Government Cloud.

Voordelen F-Secure Cloud Protection
Een aantal voordelen van F-Secure Cloud Protection zijn:

  • Bescherming in de cloud. Bedrijven die medeverantwoordelijk zijn voor beveiliging in de cloud, kunnen hun beveiligingsstrategie nu uitbreiden voor klanten met beveiligde diensten in de cloud.
  • Allernieuwste vormen van beveiliging. Dit is veel meer dan een simpele anti-virusscanner, met real-time informatie over dreigingen, slim sandboxen in de cloud en meer.
  • Geavanceerde analytics. Rapportages, geavanceerde beveiligingsanalytics, en complete auditrapporten om snel en efficiënt te kunnen reageren op incidenten.
  • Gebouwd voor het Salesforce-platform. Met als gevolg naadloze integratie, betrouwbaarheid en een optimale gebruikerservaring.
  • Middleware niet nodig. Dankzij de integratie met Salesforce is het niet nodig middleware in te zetten of te onderhouden. Installeren kost een paar minuten, kostbare IT-projecten zijn niet meer nodig.

“Het delen van content is een essentieel onderdeel van zaken doen,” zegt Mikko Peltola, vicepresident Business Development bij F-Secure. “Dit blijft mogelijk met F-Secure Cloud Protection. Wij blijven nieuwe vormen van bescherming ontwikkelen zodat aanbieders en gebruikers de cloud met een gerust hart kunnen blijven gebruiken.”

Dave Gardner is CTO bij Quad Learning Inc., dat met F-Secure samenwerkt voor een veilige cloudomgeving. “Leerlingen melden zich online bij ons aan. Bestanden worden binnen een cloudomgeving geüpload en doorgestuurd naar collega-instituten. F-Secure Cloud Protection beschermt de scholen en zijn studenten tijdens dit proces, door bestanden te screenen op ransomare, malware, malafide URL’s en andere risico’s.”

“Deze tijd draait om klantbeleving. Om te blijven groeien, zoeken bedrijven naar andere manieren om zich te verbinden met klanten, partners en werknemers,” aldus Kori O’Brien, SVP, ISV Partner Sales, Salesforce. “De combinatie van het Salesforce-platform en F-Secure beschermt klanten en bedrijven tegen malafide content in de cloud.”

*F-Secure is vijfvoudig winnaar van de Best Protection-prijs die wordt toegekend door de onafhankelijke organisatie AV-TEST, de laatste keer was in 2016.

Meer informatie:
About F-Secure Cloud Protection
F-Secure Cloud Protection in Salesforce AppExchange

Salesforce, AppExchange en andere zijn geregistreerde merknamen van Salesforce.com, inc.

Over Salesforce AppExchange
Salesforce AppExchange is wereldleider in zakelijke app-store, die bedrijven in staat stellen om op geheel nieuwe manieren te kopen, verkopen, bedienen, vermarkten en verbinden. Met 3.5000 partner-apps en meer dan 4 miljoen klanten is Salesforce AppExchange de meest volledige bron van technologieën voor de cloud, mobiel, social, IoT en datawetenschappen voor bedrijven.

Over F-Secure
F-Secure is een vooraanstaand cybersecurity bedrijf dat bedrijven en consumenten al tientallen jaren beschermt tegen allerlei cyberdreigingen, van opportunistische ransomware besmettingen tot geavanceerde cyberaanvallen. De diensten en producten van F-Secure maken gebruik van gepatenteerde innovaties en verfijnde threat intelligence om tienduizenden bedrijven en miljoenen mensen veilig te houden. F-Secure’s security-experts hebben in Europa aan meer onderzoeken naar cybercrime meegewerkt dan welk ander bedrijf dan ook. De bekroonde producten van F-Secure worden over de hele wereld verkocht door ruim 200 operators en duizenden resellers.