Top

Cyber Security Experience 2021 richt zich op de zwakste schakel

19 okt

Cyber Security Experience 2021 richt zich op de zwakste schakel

Toonaangevende sprekers, waaronder internationaal cybersecurity expert en researcher Keren Elazari, delen hun expertise en ervaring tijdens het live event op 25 november en het online event dat vanaf 26 november 2021 is te volgen.

Breda, 19 oktober 2021Heliview Conferences & Training organiseert de Cyber Security Experience op 25 november in congrescentrum NBC in Nieuwegein en vanaf 26 november 2021 online. Met het thema ‘Be part of the solution; Taking responsibility!’ besteedt het evenement aandacht aan de integrale cybersecurity-verantwoordelijkheid die bij de diverse stakeholders ligt en richt zich op wat er nog beter kan.

Cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en het is zo sterk als de zwakste schakel. Tijdens de Cyber Security Experience wordt door middel van verschillende presentaties, kennissessies, talkshows, interviews en persoonlijke gesprekken dieper ingegaan op de verantwoordelijkheden van onder meer leveranciers van cybersecurity-oplossingen, de overheid en organisaties zelf. Diverse sprekers delen hun expertise en ervaringen op het podium én gedurende 30 dagen online, zodat deelnemers optimaal hun kennis kunnen vergroten en netwerken op de manier die het beste bij ze past.

The Friendly Hacker: Keren Elazari
Het evenement gaat niet alleen in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, maar geeft ook inzicht in de wereld van de hacker. Dat helpt de deelnemers bij het herkennen van kwetsbaarheden binnen hun eigen organisatie, zodat ze zich beter kunnen voorbereiden op wat de toekomst gaat brengen.

Heliview heeft Keren Elazari, ‘The Friendly Hacker’, speciaal voor de Cyber Security Experience naar Nederland gehaald om hierover een exclusieve keynote te verzorgen. Keren werkt wereldwijd samen met toonaangevende beveiligingsbedrijven, overheidsorganisaties en Fortune 500-bedrijven en is als senior onderzoeker verbonden aan het Interdisciplinair Cyber Research Center van de Universiteit van Tel Aviv. Zij is bij veel cybersecurity-professionals bekend door haar veel bekeken TED Talk ‘Hackers: The internet’s immune system”. In haar keynote werpt ze een blik op de toekomst van cybersecurity en geeft ze aan hoe veerkracht kan worden bereikt met aanpassingsvermogen en innovatie – en door te leren van hackers.

Lessons learned
Daarnaast wordt uitgebreid stil gestaan bij de huidige situatie in Nederland. Lokke Moerel, hoogleraar Global ICT Law en raadslid van de Cyber Security Raad, bespreekt het belang van digitale soevereiniteit en hoe we als Nederland kunnen zorgen dat we ook in de digitale wereld controle behouden over onze democratie, rechtstaat, cyberveiligheid en economisch innovatiesysteem, zonder te vervallen in protectionisme.

Hans de Vries, directeur van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), gaat naast de rol van het NSCS verder in op de algemene stand van zaken met betrekking tot cyberdreiging in Nederland en wat de lessons learned zijn uit de cyberdreigingsoefening ISIDOOR die eerder dit jaar is uitgevoerd. Ook Michiel Borgers, CIO van de Universiteit Maastricht, deelt zijn ervaringen met de ransomware-aanval waar de universiteit eind 2019 mee te maken had. Hi gaat verder in op wat er precies gebeurd is en voor welke keuzes zij kwamen te staan. En vooral wat de impact is op de organisatie.

CPE-punten
Door aan de congresdag of het online evenement van de Cyber Security Experience deel te nemen is het ook mogelijk om Continuing Professional Education Credits (CPE)-punten voor de CISSP-certificering te behalen. Het bewijs van deelname aan het evenement kan worden gebruikt voor het aanvragen van de CPE-punten.

Kijk voor meer informatie op de website van de Cyber Security Experience 2021.

Over Heliview Conferences & Training
Door middel van 30 events brengt Heliview Conferences & Training vraag en aanbod bij elkaar om duurzame contacten en kennisoverdracht tot stand te brengen. Tijdens de events staat Sharing Knowledge en Connecting People centraal. Dit doen wij in 8 vakgebieden. Kijk voor meer informatie over Heliview Conferences & Training op https://heliview.nl/conferences/

 

Post Tags: