Top

Bezoekers Polyclose ontdekken de laatste innovaties van Kawneer

17 dec

Bezoekers Polyclose ontdekken de laatste innovaties van Kawneer

Hardewijk, 17 december 2019 – Kawneer toont in januari tijdens vakbeurs Polyclose in Gent de laatste innovaties van het bedrijf. Zo maken bezoekers bij stand 1352 van Kawneer onder meer kennis met #THEGREENFRAME, wat staat voor duurzame kozijnsystemen als resultaat van een integrale duurzame bedrijfsvoering, van ontwikkeling tot aan productie. Nieuw is ook het hoog isolerende AA 5110 aluminium schuifsysteem, net als de geteste combinatie van het Renson ventilatierooster op het raamsysteem van Kawneer.

Polyclose toont de bezoeker de laatste innovaties in alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs vindt in 2020 plaats op 15, 16 en 17 januari in Flanders Expo in Gent en toont wederom het nieuwste van het nieuwste. Zo ook bij stand 1352 van Kawneer, dat tijdens Polyclose als wereldleider in aluminium ramen, deuren en gevels bezoekers de laatste noviteiten van het bedrijf laat zien.

Nieuw: #THEGREENFRAME
Kawneer houdt rekening met milieu en toekomst, vanaf ontwikkeling tot en met productie. De integrale duurzame bedrijfsvoering resulteert in duurzame kozijnsystemen; #THEGREENFRAME. Cradle-to-cradle (C2C) certificering, Passief Huis certificering, de recycleprogramma’s AR90 en AR100 en ook de ISO 14001-certificering, met #THE GREENFRAME bundelt Kawneer de laatste principes en standaarden voor verduurzaming. Waar dat toe leidt, ontdekt de bezoeker tijdens Polyclose.

C2C-certificaten onderstrepen duurzaamheid
Als leverancier van 100% te recyclen aluminium oplossingen draagt Kawneer het principe van cradle-to-cradle hoog in het vaandel. Hadden de vliesgevels AA 100Q en AA 100Q H+ respectievelijk al het bronzen en zilveren C2C-certificaat, nu zijn ook de raamsystemen RT72 reflex 1.2, 1.4 en 1.6, RT71 HI+ en RT82 HI+ met brons gecertificeerd. De specialisten van Kawneer vertellen er in Gent meer over.

AA 5110 aluminium schuifsysteem
Eén van die noviteiten is het AA 5110 aluminium schuifsysteem, dat met triple glas in gangbare afmetingen een Uw van 1.1 eenvoudig mogelijk maakt. De AA 5110 heeft een hoge systeemstijfheid, waardoor het systeem geschikt is voor grote raamoppervlakten. Bovendien is de AA 5110 moeiteloos te combineren met zowel de RT 72 Reflex en HI+ kozijnen als de AA 100 Q vliesgevels en biedt zo een eenduidig gevelbeeld in uw project.

Totaaloplossing van Renson en Kawneer
Naast de AA 5110 zien bezoekers op de Polyclose ook het resultaat van de samenwerking tussen Renson en Kawneer. De productcombinatie van het Invisivent ventilatierooster van Renson en het RT raamsysteem van Kawneer is onafhankelijk getest, scoort hoog op wind- en waterdichtheid en ziet er bovendien erg fraai uit. Dat laatste geldt ook voor de nieuwe GT 70 XS vormgeving. Net als voor al die andere noviteiten die Kawneer in Gent laat zien, zoals de barrièrevrije aluminium opdekdeur, de AA 110 vliesgevel en (semi)structurele AA 100 SSG vliesgevel.

Kawneer op Polyclose 2020Kijk voor meer informatie en gratis toegangskaarten voor Polyclose 2020 op: https://www.serviceplein.kawneer.nl/polyclose-2020/. 

Over Kawneer
Kawneer, onderdeel van Arconic, is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels. In Nederland werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor de Benelux. Het heeft een speciaal, eigen test- en trainingscentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten. Door de beproefde kwaliteit en uitstekende prestaties zijn de systemen van Kawneer geschikt voor de utiliteitsbouw en de woningbouw in zowel nieuwbouw als renovatie. Voor meer informatie kijk op https://www.kawneer.nl.