Top

Panasonic verbetert Etherea-assortiment met nanoe™ X Mark 3

31 aug

Panasonic verbetert Etherea-assortiment met nanoe™ X Mark 3

De Etherea ZKE-serie zet een nieuwe standaard in energiezuinige oplossingen voor residentiële koeling met de standaard ingebouwde nanoe™ X Mark 3-luchtzuiveringstechnologie van Panasonic.

‘s-Hertogenbosch, 31 augustus 2023Panasonic Heating & Cooling Solutions voegt de nieuwe Etherea ZKE airconditioner toe aan het Etherea-assortiment. De Etherea ZKE-serie is ontworpen om comfort op hoog niveau en een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis te bieden. Het zet een nieuwe standaard in energiezuinige oplossingen voor residentiële koeling met de standaard ingebouwde nanoe™ X Mark 3-luchtzuiveringstechnologie van Panasonic.

Etherea heeft de hoogste energieklasse tot A+++ voor verwarming en koeling en een superstille werking van slechts 19 dB(A), wat het hoogste niveau van comfort biedt voor elk huis. De lucht-lucht warmtepomptechnologie zorgt voor een zeer energiezuinige oplossing met optimale prestaties het hele jaar door.

nanoe™ X Generator Mark 3
De innovatieve nanoe™ X Generator Mark 3 van Panasonic is de nieuwste versie van de continu evoluerende luchtzuiveringstechnologie en produceert de grootste hoeveelheid hydroxylradicalen met 48 biljoen per seconde. Hydroxylradicalen zijn overvloedig aanwezig in de natuur en hebben het vermogen om vijf soorten verontreinigende stoffen en allergenen te remmen, waaronder bepaalde virussen en bacteriën, om harde oppervlakken en zachte meubels schoon te maken en te ontgeuren. nanoe™ X werkt onafhankelijk van de verwarmings- en koelfunctie wanneer het apparaat in de ventilatormodus staat en verbetert zo het binnenklimaat, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De units beschikken ook over een interne reiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van nanoe™ X-technologie op het filter, de verdamper en de luchtuitlaat.

Past naadloos in ieder huis
Panasonic streeft ernaar een comfortabele omgeving voor huiseigenaren te creëren, daarom beschikt de Etherea-reeks over Aerowings 2.0. De Aerowings-technologie van Panasonic bestaat uit twee onafhankelijke flexibele louvres die de luchtstroom concentreren om een ruimte in de kortst mogelijke tijd te verwarmen of te koelen. Deze helpen ook om de lucht gelijkmatig door de ruimte te verdelen.

De units zijn ontworpen om naadloos in de meest stijlvolle huizen te passen en zijn verkrijgbaar in grafietgrijs en puur mat wit, waardoor er een ruime keuze is voor elk interieur. De hoogwaardige wandairco heeft een tijdloos design met een compact, smal chassis dat netjes tegen de muur past.

Slimme bediening en spraakbesturing
Bovendien worden de units ook geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met een ergonomisch ontwerp en taps toelopende behuizing voor de meest comfortabele grip. De minimalistische afstandsbediening zorgt voor een esthetisch ontwerp.

Voor het ultieme gemak worden de units geleverd met ingebouwde Wi-Fi en zijn ze voorzien van geavanceerde slimme bediening en spraakbesturing, compatibel met toonaangevende spraakassistenten, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. De Etherea ZKE-serie is compatibel met de Panasonic Comfort Cloud-app, die eenvoudig kan worden ingesteld via de meegeleverde QR-code. De app is ontworpen om alle systeemfuncties eenvoudig te beheren via een smart device. Het zorgt voor meer energie-efficiëntie en kostenbesparingen dankzij de mogelijkheid om airconditioners op afstand te bedienen en het energieverbruik te bewaken.

Het assortiment is verkrijgbaar in single- en multi-split van 2,05kW tot 7,10kW, en de grafietgrijze units hebben een nieuw vermogen van 4,2kW. Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.eu.

Over de Panasonic Group
Opgericht in 1918, en vandaag een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve technologieën en oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld, stapte de Panasonic Group op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 8.378,9 miljard yen (ca. 59,4 miljard euro) voor het jaar eindigend op 31 maart 2023. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar: https://holdings.panasonic/global/.