Top

Panasonic lanceert energie-efficiënte vloermodellen warmtepompboilers

24 mrt

Panasonic lanceert energie-efficiënte vloermodellen warmtepompboilers

‘s-Hertogenbosch, 24 maart 2020 – Panasonic Heating and Cooling Solutions breidt zijn reeks warmtepompboilers uit met twee vloermodellen met een capaciteit van respectievelijk 200L en 270L. De nieuwe warmtepompboilers zijn zeer efficiënt met het hoogst haalbare energielabel A+ en een 75% lager energieverbruik dan een elektrische boiler. Ze zijn nu verkrijgbaar met €650,- ISDE-subsidie.

De warmtepompboilers zijn aan te sluiten volgens drie methoden:

  • haalt zijn lucht van buiten en brengt de lucht weer naar buiten (buiten-buiten)
  • circuleert binnenlucht (binnen-binnen)
  • gebruikt binnenlucht en deze wordt weer in de ruimte ingeblazen. welke daarna naar buiten wordt afgevoerd (binnen-buiten)

Geschikt voor iedere ruimte
De modellen zijn geschikt voor iedere woning en installatie in iedere ruimte, waaronder in krappe ruimtes, locaties met een laag plafond of hoeken. De modellen zijn daarnaast vrij van CFK-gassen en daarmee milieuvriendelijk.

De vloermodellen zijn ieder voorzien van vier modi, die gebruikers naar eigen wens kunnen inschakelen. Zo is een automatische en handmatige modus beschikbaar, evenals een boost- en afwezigheidsmodus. Voor een extra efficiënte werking is het 270L model voorzien van een additionele spiraal en twee extra modi: boiler back-up en solar back-up.

Hoge kwaliteit
De hoge kwaliteit warmtepompboilers zijn aan de binnenzijde geëmailleerd en voorzien van magnesium anode. Een digitaal bedieningspaneel maakt het mogelijk de warmtepompboilers aan te sturen en het energieverbruik af te lezen. Met het oog op veiligheid zijn de units voorzien van een drukventiel.

Meer informatie over de nieuwe vloermodellen warmtepompboilers is beschikbaar op www.aircon.panasonic.nl.

Over Panasonic
De Panasonic Corporation is een wereldleider in de ontwikkeling van diverse elektronicatechnologieën en -oplossingen voor klanten in de consumentenelektronica, huisvesting, autosector en business-to-business. Het bedrijf viert in 2018 haar honderd jarig bestaan en heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler. Het heeft nu 582 werkmaatschappijen en 87 gelieerde bedrijven over de hele wereld, met een geconsolideerde netto-omzet van 62,5 miljard euro in het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2019. Alle afdelingen streven het creëren van nieuwe waarde via innovatie na. Zo realiseert het bedrijf door middel van zijn technologieën een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Voor meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.