Top

Panasonic combineert airconditioning en luchtkwaliteit met de nieuwe TZ ZKE

1 jun

Panasonic combineert airconditioning en luchtkwaliteit met de nieuwe TZ ZKE

Ontworpen om in de kleinste ruimtes van elk huis te passen, met een energie-efficiëntieklasse tot A++ voor zowel verwarmen als koelen.

‘s-Hertogenbosch, 1 juni 2023Panasonic Heating & Cooling Solutions breidt zijn assortiment airconditioners uit met de nieuwe, aan de muur te monteren TZ ZKE, die standaard is voorzien van de luchtzuiverende nanoe™ X-technologie. Ontworpen om in de kleinste ruimtes van elk huis te passen, biedt de TZ slim comfort in een compacte unit met een energie-efficiëntieklasse tot A++ voor zowel verwarmen als koelen.

De innovatieve nanoe™ X-technologie van Panasonic produceert hydroxylradicalen, die overvloedig in de natuur voorkomen en vijf soorten verontreinigende stoffen en allergenen kunnen remmen, waaronder bepaalde virussen en bacteriën. Het heeft tevens de eigenschap om harde oppervlakken en zachte meubels schoon te maken en te ontgeuren. nanoe™ X werkt onafhankelijk van de verwarmings- en koelfunctie wanneer het apparaat in de ventilatormodus staat en verbetert zo de bescherming en het binnenklimaat, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Compact ontwerp
De aan de wand te monteren binnenunits hebben een compact ontwerp met een breedte van slechts 779 mm. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en installatiemogelijkheden, bijvoorbeeld in de beperkte ruimte boven een deurkozijn. Het chassis en de onderdelen van de unit zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

Voor het ultieme comfort is de TZ voorzien van de Aerowings van Panasonic: twee onafhankelijke louvres die de luchtstroom concentreren om een kamer in de kortst mogelijke tijd af te koelen. Deze helpen ook om de lucht gelijkmatig door de kamer te verdelen. De Aerowings zorgen voor meer controle over de richting van de luchtstroom om ervoor te zorgen dat geen enkele plek onderhevig is aan een continue ijzige lucht. Het werkt ook op een superstil niveau tot slechts 20 dB(A) om minimale afleiding in huis te garanderen.

Slimme bediening
De airconditioner heeft ingebouwde Wi-Fi die een gemakkelijke verbinding met internet mogelijk maakt. Het beschikt over geavanceerde slimme bediening en spraakbesturing, compatibel met toonaangevende spraakassistenten op de markt, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. TZ is compatibel met de Panasonic Comfort Cloud-app, die is ontworpen om alle systeemfuncties eenvoudig te beheren via een smart device. Het zorgt voor meer energie-efficiëntie en kostenbesparingen dankzij de mogelijkheid om airconditioners op afstand te bedienen en het energieverbruik te bewaken.

De units zijn verkrijgbaar in 7 capaciteiten van 2kW tot 7kW voor single-split combinaties. De binnenunits zijn ook compatibel met Panasonic Multi Split. Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.