Top

MicroStrategy voegt nieuwe functionaliteit toe aan HyperIntelligence

2 jul

MicroStrategy voegt nieuwe functionaliteit toe aan HyperIntelligence

De update van MicroStrategy 2019 integreert analytics naadloos met mobiele en business applicaties.

Utrecht, 2 juli 2019MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR), een wereldwijde, toonaangevende leverancier van enterprise analytics en mobility software, heeft vandaag een nieuwe update vrijgegeven van MicroStrategy 2019. Dit enterprise platform zorgt voor mobility oplossingen die de digitale transformatie vlekkeloos laten verlopen en voor federated analytics en HyperIntelligence, waardoor organisaties business analytics en intelligence kunnen optimaliseren. Met Update 2 wordt HyperIntelligence, een suite van analytics oplossingen, verder uitgebreid. Hierdoor krijgen meer gebruikers eenvoudiger toegang tot analytics en komen waardevolle inzichten beschikbaar via populaire business applicaties.

Ondanks het feit dat organisaties veel hebben geïnvesteerd in analytics hebben veel zakelijke gebruikers slechts beperkt toegang tot bedrijfsgegevens en waardevolle analyses. Zij zien zich genoodzaakt hun weg te vinden in complexe ecosystemen van technologische oplossingen op zoek naar inzichten die zijn weggestopt in datasilo’s en uiteenlopende BI-tools. Waar je naartoe wilt, is een werkomgeving waarin gebruikers business intelligence en analytics voortdurend en als vanzelfsprekend krijgen aangeboden. Op het juiste moment, via de juiste applicatie en via het juiste device. Dat is exact wat MicroStrategy voor ogen heeft met Update 2 van het MicroStrategy 2019 platform.

Impuls voor productiviteit
Met Update 2 wordt de suite aan HyperIntelligence producten verder uitgebreid. Analytics wordt naadloos geïntegreerd in web browsing en de toegang tot intuïtieve intelligentie via iOS- en Android-apparaten wordt verbeterd. De Outlook-omgeving wordt uitgebreid met vensters waarin zonder te klikken (zero-click intelligence TM) contextuele informatie beschikbaar komt. De nieuwe update zorgt tevens voor een impuls in de productiviteit van gebruikers die werken met BI-tools als TableauPower BI en Qlik. Betrouwbare business intelligence komt zo in handen van meer en meer gebruikers binnen de organisatie, zeker wanneer je bedenkt dat HyperIntelligence analytics integreert met de applicaties die we dagelijks gebruiken, zoals Office 365, SaaS-applicaties als SalesForce, Workday en Atlassian en andere mobiele productiviteitsapps. Het is dan ook niet verwonderlijk dat MicroStrategy 2019 goede beoordelingen kreeg in het ‘2019 Gartner Critical Capabilities for Analytics and Business Intelligence Platforms’ rapport [1].

Digitale transformatie
Update 2 van MicroStrategy 2019 kent een reeks nieuwe producten, waaronder HyperIntelligence for Mobile, waardoor zowel Android- als iOS-gebruikers binnen mobiele toepassingen toegang hebben tot analytics. Deze app is dan ook beschikbaar via de Google Play Store en de Apple AppStore. Daarnaast presenteert MicroStrategy Hyperintelligence for Office, waarmee gebruikers zero-click intelligenceTMkrijgen aangeboden binnen hun Microsoft Office applicaties, zowel via desktop als web clients. “Op deze manier creëert HyperIntelligence een uniek platform voor gebruikers, die in alles wat zij doen waardevolle inzichten krijgen aangereikt”, zegt Michael J. Saylor, CEO bij MicroStrategy. “Je ziet dat analytics ervoor zorgt dat mensen op een andere manier beslissingen nemen, waarbij zij meer dan ooit verbonden zijn met elkaar, klanten, producten en data die het meest kritisch zijn voor de onderneming. Het resultaat is dat de bedrijfscultuur compleet verandert in een cultuur waarin de digitale transformatie optimaal tot zijn recht komt.”

MicroStrategy 2019 Update 2 introduceert meer dan 400 door klanten gerapporteerde verbeteringen en fixes die het platform sneller, stabieler en veiliger maken. Er is geen metadata update vereist noch een volledige platforminstallatie. Om meer te weten te komen over alle nieuwe features organiseert MicroStrategy een webcast op 18 juli om 15:00 uur.

Extra informatie

[1] Gartner, Critical Capabilities for Analytics and Business Intelligence Platforms, James Richardson, Rita Sallam, Austin Kronz, 14 May 2019.

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een toonaangevende leverancier van enterprise analytics en mobility software en –services. Onze missie is om van iedere onderneming een meer Intelligent Enterprise™ te maken. MicroStrategy 2019™ levert moderne analytics op een open, veelomvattend enterprise platform dat ontworpen is om bedrijfsresultaten te laten groeien met Federated Analytics, Transformational Mobility en HyperIntelligence™. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op YouTubeFacebook en Twitter.