Top

MicroStrategy benoemd als leider in Enterprise BI Platforms rapport van gerenommeerd onderzoeksbureau

7 aug

MicroStrategy benoemd als leider in Enterprise BI Platforms rapport van gerenommeerd onderzoeksbureau

Hoogste score voor MicroStrategy 2019 bij acht van de tien criteria

Utrecht, 7 augustus 2019MicroStrategy, leverancier van analytics- en Business Intelligence (BI)-software, is door Forrester Research benoemd als leider in het “The Forrester Wave ™: Enterprise BI Platforms (Client-Managed), Q3 2019 ” rapport. MicroStrategy 2019 behaalde de maximale score bij acht van de tien criteria: systemen die inzicht geven, architectuur, big data, mobiel, het bouwen en aanpassen van apps, GUI, datavoorbereiding en implementatie-opties.

Vice President en Principal Analyst Boris Evelson schrijft in het rapport dat organisaties kunnen ‘rekenen op MicroStrategy als enterprise BI-platform en BI-fundering’. Het rapport vermeldt tevens: “In januari 2019 heeft MicroStrategy connectoren geïntroduceerd met concurrerende BI-platforms, waardoor gebruikers hun favoriete datavisualisatietools kunnen gebruiken, terwijl MicroStrategy nog steeds als een algemene semantische laag kan worden gebruikt. Nog indrukwekkender, MicroStrategy HyperIntelligence hyperlinkt alle browserinformatie – ERP, CRM, e-mail, agenda, documenten en zelfs applicaties van concurrerende BI-platformen – aan MicroStrategy HyperIntelligence-kaarten. Deze kaarten consolideren een variëteit aan BI-bronnen en geven vervolgens de informatie weer in dashboards. Deze komen dynamisch naar voren wanneer gebruikers over de hyperlinktermen bewegen.”

“We zijn erg blij met de bevindingen van Forrester. Het bevestigt opnieuw waarom bedrijven overstappen naar het open, schaalbare en uitgebreide analyseplatform van MicroStrategy 2019 om betere beslissingen en slimmere, snellere acties te kunnen nemen,” zegt Tim Lang, Senior Executive Vice President en CTO bij MicroStrategy. “Wij geloven dat HyperIntelligence een technologie van de volgende generatie is, die kan leiden tot een grotere acceptatie van analytics en een diepgaande impact heeft op de cultuur en prestaties van bedrijven.”

Meerdere erkenningen
Het is niet de eerste keer dat het analytics en BI-platform van MicroStrategy hoge scores krijgt toegewezen. Eerder werden de prestaties van het bedrijf erkend door:

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op  YouTube, Facebook en Twitter.