Top

Geavanceerde updates Panasonic PACi R32 met waterwarmtewisselaar

31 mrt

Geavanceerde updates Panasonic PACi R32 met waterwarmtewisselaar

De maximale wateruittredetemperatuur is verhoogd tot 55°C en door het flexibele, ruimtebesparende ontwerp nu ook geschikt voor residentiële omgevingen.

‘s-Hertogenbosch, 31 maart 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions heeft de maximale wateruittredetemperatuur van de PACi R32 met warmtewisselaar verhoogd tot 55°C voor mediumtemperatuur toepassingen en zorgt voor betrouwbare prestaties bij -20°C in verwarmingsmodus. De unit is verkrijgbaar in capaciteiten tussen 20kW en 25kW.

Om optimale prestaties te garanderen, zijn de waterinlaat- en wateruitlaatpoorten verwisseld om de 55°C-stroom mogelijk te maken. Bovendien kan de warmtewisselaar, dankzij het gesplitste ontwerp, in het gebouw worden geplaatst, waardoor het gebruik van antivries op glycolbasis niet nodig is en de efficiëntie behouden blijft.

Flexibel en ruimtebesparend
De PACi R32 met warmtewisselaar is niet alleen ideaal voor kleine commerciële ruimtes, zoals winkels en kantoren, maar is nu ook geschikt voor residentiële omgevingen. Met een diepte van slechts 205 mm is het een flexibele, ruimtebesparende unit. Het heeft twee installatieopties: staand en aan de muur gemonteerd, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. De wandgemonteerde oplossing is ideaal voor omgevingen waar de ruimte beperkt is, waardoor kostbaar vloeroppervlak wordt bespaard.

Voor meer informatie over de efficiënte, kosten- en ruimtebesparende PACi R32 met warmtewisselaar van Panasonic, kunt u terecht op www.aircon.panasonic.nl.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.