Top

fortop nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux

25 jan

fortop nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux

De computer vision-producten van Basler vormen een belangrijke aanvulling op het industriële automatiseringsportfolio van fortop.

Zwartsluis, 25 januari 2022fortop automation & energy control, een toonaangevende leverancier van componenten voor industriële automatisering, is per 1 januari 2022 de nieuwe Sales Channel Partner van Basler in de Benelux. De computer vision-producten van Basler worden gebruikt in een verscheidenheid aan markten en toepassingen, waaronder fabrieksautomatisering, medische & biowetenschappen, logistiek en robotica.

Basler heeft een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, kantoren en distributeurs om ervoor te zorgen dat klanten altijd een kundig contactpersoon in de buurt hebben. Fortop mag zich vanaf januari 2022 bij deze groep scharen als Sales Channel Partner voor de Benelux. De productportfolio’s van fortop en Basler sluiten perfect op elkaar aan en de samenwerking is een logisch gevolg van de hoge kwaliteitseisen die beide partijen stellen.

Veel kennis en ervaring
Met een toegewijd team voor machine vision heeft fortop veel kennis in huis. Dit team heeft ruime ervaring met verschillende industriële systemen en is bekend met onderwerpen als slimme camera’s, mens-machine-interfacing, signaalverwerking en meettechnieken.

“We zijn erg te spreken over de samenwerking met Basler. De producten van Basler vormen een uitstekende aanvulling op het aanbod van fortop. Daarnaast stellen beide organisaties hoge kwaliteitseisen, waardoor wij onze klanten sterk presterende en betrouwbare producten en oplossingen kunnen bieden”, vertelt Harmen Sikkema, algemeen directeur van fortop.

Cor Valk, Business Development Manager voor de Benelux vult daarbij aan: “We kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking met fortop. Ze zijn een gevestigde speler in de industriële automatiseringsmarkt en bestrijken de volledige Benelux-regio. Met kantoren in zowel Nederland als België verwachten we dat het merk Basler goed zichtbaar zal zijn in deze markten en dicht bij de klanten.”

Over fortop
Fortop is specialist op het gebied van automation en energy control. We kijken mee, denken mee, en ontwikkelen samen met onze leveranciers de beste oplossing. Ook als die nog niet bestaat. Want storingen of problemen binnen uw energiebeheer of installaties kunnen uw productie en bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Fortop helpt door deze processen te waarborgen en te versnellen.

Over Basler
Basler biedt een ruime keuze aan industriële en netwerkcamera’s en accessoires voor toepassingen in de fabrieksautomatisering, verkeerssystemen, de detailhandel en de medische & biowetenschappen. Basler ‘s uitgebreide ervaring op het gebied van cameraontwerp en cameraproductie wordt weerspiegeld in de hoge beeldkwaliteit van onze area scan, line scan en netwerkcamera’s, evenals Power Packs. Alle camera’s worden getest en gekalibreerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent sterk presteren en betrouwbaar zijn.

 

Post Tags: