Top

Combinatie met Microsoft Azure en Amazon Web Services vergroot potentieel MicroStrategy 2019

6 feb

Combinatie met Microsoft Azure en Amazon Web Services vergroot potentieel MicroStrategy 2019

Utrecht, 6 februari 2019 – MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR), een wereldwijde, toonaangevende leverancier van enterprise analytics en mobility software, heeft MicroStrategy 2019 op Microsoft Azure en Amazon Web Services gepresenteerd. Dit gebeurde op de eerste dag van de jaarlijkse conferentie van het bedrijf, MicroStrategy World 2019 in Phoenix (VS). De combinatie van het enterprise analytics platform en beide toonaangevende cloudplatforms stelt klanten in staat volledig geconfigureerde analytics, mobility en HyperIntelligence projecten te lanceren en te beheren.

“MicroStrategy 2019 bestaat uit een moderne en open enterprise analytische architectuur on premise en nu ook op de belangrijkste cloudplatformen die we kennen”, zegt Michael J. Saylor, CEO van MicroStrategy. “De combinatie van ons platform en Microsoft Azure of Amazon Web Services (AWS) is krachtig. Binnen een paar muisklikken kunnen klanten een volledig geconfigureerde MicroStrategy 2019 omgeving realiseren die eenvoudig kan worden beheerd. Daarmee hebben zij de mogelijkheid tijd en kosten te besparen. Zij kunnen analytics zo inzetten dat zij de manier waarop zij hun onderneming runnen, veranderen.”

Microsoft Azure
Veel organisaties die analytics ondernemingsbreed inzetten, starten nieuwe projecten en verplaatsen hun workloads naar Microsoft Azure om te kunnen profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het cloudplatform. MicroStrategy 2019 op Azure zorgt ervoor dat de adoptie van cloud voor analytics versneld wordt. Analytische applicaties kunnen snel worden uitgerold over de gehele organisatie. Op deze manier profiteren organisaties direct van de voordelen van cloud enterprise analytics binnen Azure.

Amazon Web Services
De samenwerking tussen MicroStrategy 2019 en AWS richt zich onder andere op de oplossing Alexa for Business. Met Alexa for Business kunnen werknemers Alexa als hun intelligente assistent gebruiken om productiever te zijn. Organisaties kunnen op spraak gebaseerde analytische applicaties ontwikkelen die zakelijke inzichten als vanzelfsprekend bij de eindgebruiker afleveren. Ondernemingen kunnen zo echt uitgroeien tot een Intelligent Enterprise.

MicroStrategy in de cloud
MicroStrategy 2019 is naadloos geïntegreerd met de cloudplatforms van AWS en Azure. Binnen deze omgeving zijn vele features gerealiseerd die het werk van administrators sterk vereenvoudigt. Denk hierbij aan het uitrollen van een beveiligde en geoptimaliseerde single-tenant cloudomgeving. Zij kunnen tevens verschillende analytics omgevingen beheren via één enkele console. Deze features geven een impuls aan de flexibiliteit en dynamiek van de organisatie. De analytics omgeving wordt zo eenvoudiger in beheer en levert zakelijke inzichten als vanzelfsprekend bij de eindgebruiker.

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een toonaangevende leverancier van enterprise analytics en mobility software en –services. Onze missie is om van iedere onderneming een meer Intelligent Enterprise™ te maken. MicroStrategy 2019™ levert moderne analytics op een open, veelomvattend enterprise platform dat ontworpen is om bedrijfsresultaten te laten groeien met Federated Analytics, Transformational Mobility en HyperIntelligence™. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op YouTubeFacebook en Twitter.