Top

Ymor ontvangt Dynatrace EMEA Partner of the Year Award 2017

22 jun

Ymor ontvangt Dynatrace EMEA Partner of the Year Award 2017

Uniek partnership en gecertificeerde medewerkers maken het verschil in complexe projecten

Utrecht, 22 juni 2017 – Ieder jaar bekijkt Dynatrace welke partners in EMEA het meest hebben bijgedragen aan de omzet. Dit jaar viel Ymor in de prijzen en daarmee heeft deze partner op het gebied van IT Operations Analytics de Dynatrace EMEA Partner of the Year Award 2017 gewonnen.

Ymor-logo pb“We zijn erg trots op het winnen van deze award. Het is het resultaat van een lange en intensieve samenwerking met Dynatrace en de investering in het certificeren van onze mensen”, vertelt Martin van den Berge, CEO van Ymor.

“We hebben met Dynatrace een uniek partnership, gebaseerd op een lange termijn samenwerking. Het succes zit hem in een heldere rolverdeling en goede communicatie. Zeker in het geval van complexe projecten gaat het om verkooptrajecten van gemiddeld acht tot twaalf maanden. Het is dan belangrijk elkaar gedurende het traject goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Logischerwijs vraagt dat om commitment voor de lange termijn van beide partijen”, vervolgt Van den Berge.

Project bij KLM
De goede samenwerking betaalt zich terug in mooie projecten, waaronder een training- en coachingprogramma voor KLM. De luchtvaartmaatschappij heeft Dynatrace-software aangeschaft om objectieve meetgegevens te verzamelen over het functioneren van de applicatie Maintenix. Deze applicatie wordt gebruikt voor de registratie van alle onderhoudswerkzaamheden aan de vliegtuigen van KLM. Met de software van Dynatrace kan tot op de code worden gemeten waar eventuele problemen ontstaan. KLM heeft Ymor gevraagd om de beheerders te trainen in het gebruik hiervan. Zo kunnen zij proactief monitoren en eventuele issues snel zelf herleiden en oplossen.

Blueprint
“Ymor is nu ruim vier jaar partner van Dynatrace. In die periode heeft het bedrijf geïnvesteerd in het opleiden van medewerkers. Daardoor kunnen zij klanten goed adviseren over de mogelijkheden van de oplossingen van Dynatrace. We zien dan ook het aantal projecten met Ymor ieder jaar groeien”, zegt Abdi Essa, Channel Sales Manager Benelux bij Dynatrace.

“Op initiatief van Ymor zijn we begonnen met gezamenlijke quick-off sessies waarin we per klant of prospect de rollen verdelen. Dit is nu een soort van blueprint geworden voor andere partners. Deze manier van werken past echter niet bij iedere partner. De cultuur en kennis binnen Ymor zorgen ervoor dat het werkt. Dit maakt de samenwerking uniek”, besluit Essa.

 

Over Ymor
Ymor is de autoriteit op het gebied van IT Operations Analytics (ITOA). Door het samenbrengen van verschillende databronnen wordt diepgaand inzicht gecreëerd in de IT-omgeving waarmee IT uiteindelijk voorspelbaar wordt. Met behulp van slimme software en de inzet van specialistische kennis is Ymor in staat de IT van bedrijven met 50% te verbeteren. Ymor werd in 2003 opgericht door Martin van den Berge. Jarenlang bouwen, innoveren en groeien heeft inmiddels geleid tot zes FD Gazellen Awards en veel mooie klanten. Meer informatie via http://www.ymor.com/

Over Dynatrace
Dynatrace heeft de manier waarop je het hedendaagse digitale ecosysteem monitort opnieuw gedefinieerd. De oplossing van Dynatrace is gebaseerd op AI-technologie, full stack en volledig geautomatiseerd. Daarmee geeft het antwoorden, niet alleen data, doordat je meer zicht krijgt op iedere gebruiker, transactie en applicatie. Meer dan 8.000 organisaties gebruiken Dynatrace om de gebruikservaring te optimaliseren, sneller te innoveren en hun IT-operatie te moderniseren.