Top

Panasonic’s nieuwe Etherea Graphite: ontworpen voor de meest stijlvolle huizen

22 mrt

Panasonic’s nieuwe Etherea Graphite: ontworpen voor de meest stijlvolle huizen

Naast de stijlvolle kleur die bij elk interieur past, bieden deze airconditioners 24/7 bescherming door de ingebouwde nanoe™X-technologie, de hoogste energiescore van A+++ en een ingebouwde compatibiliteit met Wi-Fi en spraakassistentie.

‘s-Hertogenbosch, 22 maart 2022Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert nieuwe, stijlvolle Etherea Graphite-airconditioners met nanoe™X, die verkrijgbaar zijn in capaciteiten van 2kW tot en met 3,5kW.

Ze zijn ontworpen om naadloos op te gaan in het interieur van de meest stijlvolle huizen. De nieuwste toevoeging is een aanvulling op de puur witte matte units, waardoor een ruimere keuze mogelijk is. De hoogwaardige wandgemonteerde airconditioner heeft een elegant ontwerp met een breedte van slechts 870 mm en is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud.

nanoe™X: 24/7 betere bescherming
De slimme Etherea-unit is een zeer welkome aanvulling voor elk huis en wordt geleverd met ingebouwde nanoe™X-technologie om de bescherming 24 uur per dag, 7 dagen per week te verbeteren. De hydroxylradicalen, die in overvloed aanwezig zijn in de natuur, hebben het vermogen om 5 soorten verontreinigende stoffen te remmen, waaronder bepaalde virussen en bacteriën, evenals het reinigen en neutraliseren van nare geuren. nanoe™X-technologie kan deze voordelen van buiten naar binnen brengen, zodat harde oppervlakken, zachte meubels en de binnenomgeving schoner worden en een aangenamere plek om te verblijven.

Duurzaam en van hoge kwaliteit
Het gaat niet alleen om het uiterlijk, want de units hebben ook de hoogste energieklasse van A+++ voor verwarmen en koelen. Daarnaast zijn ze met slechts 19dB(A) superstil, wat zorgt voor het hoogste niveau van comfort. De units maken ook gebruik van Panasonic’s R32 Inverter Compressor voor een lagere impact op het milieu.

Het assortiment is verkrijgbaar in single en multi split. Single split-systemen vereisen slechts één binnen- en buitenunit. De multi split-reeks is geschikt voor toepassingen waar de airconditioningvereisten het bereik van een enkele kamer overschrijden, waardoor maximaal 5 binnenunits kunnen worden aangesloten op een enkele buitenunit.

Geavanceerde slimme bediening en spraakassistentie
De units worden bovendien geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Deze heeft een ergonomisch ontwerp en een taps toelopende achterkant voor de meest comfortabele grip. De minimalistische afstandsbediening zorgt voor een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.

Tevens worden de Etherea-units geleverd met ingebouwde Wi-Fi, die geavanceerde slimme bediening en stemassistentie mogelijk maakt. Het apparaat is gekoppeld aan de Comfort Cloud-app van Panasonic, die speciaal is ontworpen om alle systeemfuncties eenvoudig via een slim apparaat te beheren. Via de Comfort Cloud-app kunnen Etherea-units ook worden verbonden met enkele van de toonaangevende spraakassistenten op de markt om de airconditioningstandaard verder te optimaliseren zonder een vinger uit te steken.

Ga voor meer informatie naar www.aircon.panasonic.nl.

Over Panasonic
Panasonic Corporation is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica, huisvesting, auto-industrie en B2B-sectoren. Het bedrijf, dat in 2018 zijn 100-jarig bestaan vierde, exploiteert wereldwijd 522 dochterondernemingen en 69 gelieerde bedrijven en rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 54,02 miljard euro (6,698,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2021. Toegewijd aan het nastreven van nieuwe waarde door middel van gezamenlijke innovatie gebruikt het bedrijf zijn technologieën om een beter leven en een betere wereld voor klanten te creëren. Lees meer over Panasonic: http://www.panasonic.com/global.