Top

Panasonic lanceert de nieuwe PACi Elite Series 4 professionele airconditioners

5 apr

Panasonic lanceert de nieuwe PACi Elite Series 4 professionele airconditioners

Zeer efficiënte airconditioningprestaties in een compacte behuizing

’s-Hertogenbosch, 5 april 2023Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert zijn stijlvolle nieuwe PACi NX Elite Series 4, verkrijgbaar in vermogens van 7,1 – 14 kW. Deze nieuwste serie maakt gebruik van het koudemiddel R32. Het biedt een ideale oplossing voor commerciële verwarming en koeling, gericht op het reduceren van CO2 met behoud van zeer efficiënte airconditioningprestaties.

Zeer compact ontwerp
De nieuwe generatie PACi NX heeft een fris ontworpen, compact chassis met slechts één ventilator. Dat levert dezelfde indrukwekkende seizoensprestaties als een model met 2 ventilatoren door drie lagen warmtewisselaars in één kleine behuizing te optimaliseren. Dankzij het slanke en lichte ontwerp passen de buitenunits perfect in elke ruimte, zelfs als de installatieruimte beperkt is. Bovendien zorgt een grotere leidinglengte tot 100 meter voor een grote ontwerpflexibiliteit voor verschillende soorten en maten gebouwen.

Stille werking
Het werkbereik van de PACi NX Elite Series 4 is uitgebreid om zelfs in uitdagende omstandigheden te werken, met een breed bereik tot 52°C in koelmodus en tot -20°C voor verwarmen. Dat maakt dat de serie een zeer betrouwbare oplossing is. De units bieden ook een stille werking tot minimaal 48 dB(A), waardoor geluidsoverlast wordt beperkt.

Hoog rendement
Er kunnen maximaal vier binnenunits worden aangesloten op dezelfde PACi NX-buitenunit, waarvan er vele kunnen worden geïnstalleerd als twin-, triple- en double-twin-systemen. Zo is er een oplossing die past bij de behoeften van elk zakelijk en high-end woonproject. De serie van de nieuwste generatie heeft een hoog seizoensrendement tot SEER 7,8 (A++) en SCOP 4,9 (A++).

Slimme multi-site oplossing
Voor maximaal gemak bieden de units eenvoudige bediening via de bedrade Conex-controller, Wi-Fi en Bluetooth. Ze zijn verbonden met de H&C Control-app, de H&C Diagnostic-app en de Comfort Cloud-app van Panasonic. De units zijn ook compatibel met Panasonic AC Smart Cloud en AC Service Cloud voor een slimme multi-site oplossing.

Over de Panasonic Group
De Panasonic Group is een wereldleider die innovatieve technologieën en oplossingen ontwikkelt voor uiteenlopende toepassingen in de consumentenelektronica-, huisvestings-, automotive-, industrie-, communicatie- en energiesectoren over de hele wereld. Het bedrijf stapte op 1 april 2022 over op een werkmaatschappijensysteem met Panasonic Holdings Corporation als houdstermaatschappij waar acht bedrijven onder vallen. De groep, opgericht in 1918, zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van mensen en de samenleving. Het voert haar activiteiten uit op basis van fundamentele principes die worden toegepast om van waarde te zijn en duurzame oplossingen te bieden voor de wereld van vandaag. De groep rapporteerde een geconsolideerde netto-omzet van 56,40 miljard euro (7388,8 miljard yen) voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2022. Toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van mensen, is de Panasonic Group verenigd in het leveren van superieure producten en diensten om u te helpen het beste uit het leven te halen. Ga voor meer informatie over de Panasonic Group naar https://holdings.panasonic/global/.