Top

MicroStrategy stelt Hans Fons aan als General Manager Netherlands & Nordics

14 mrt

MicroStrategy stelt Hans Fons aan als General Manager Netherlands & Nordics

Utrecht, 14 maart 2018 – MicroStrategy, leverancier van BI- en analyticssoftware, heeft Hans Fons als General Manager Netherlands & Nordics aangesteld. Fons is geen onbekende in de IT-wereld. Hij was hiervoor onder andere verantwoordelijk voor de managed cloud services in Europa bij Oracle, managing director van Teradata Benelux en global account director Shell bij SAP. In zijn nieuwe rol gaat Fons invulling geven aan de groeiambities van MicroStrategy in Nederland en de Scandinavische landen.

Hans Fons, General Manager Netherland & Nordics bij MicroStrategy

Next-generation analytics
Technologieën als mobile, cloud en social media zijn inmiddels volwassen geworden. Organisaties moeten opnieuw gaan bedenken hoe ze hun concurrentie een stap voor kunnen blijven met behulp van de door deze technologieën verkregen data. Next-generation enterprise analytics en mobility solutions kunnen organisaties nog efficiënter en winstgevender maken in een constant veranderende omgeving.

MicroStrategy speelt hier op in door oplossingen te bieden waarmee bedrijven zowel individuele ad hoc analyses kunnen ondersteunen als team- en enterprise-applicaties kunnen bouwen, uitrollen en onderhouden. Deze oplossingen zijn geschikt voor iedere type gebruiker, ieder device en ieder aantal gebruikers binnen een bedrijf.

Map of the Intelligent Enterprise
Ook gaat MicroStrategy zich meer richten op het ondersteunen van klanten bij het realiseren van deze digitale transformatie. Het succes hiervan is immers niet alleen afhankelijk van de gebruikte technologie, maar ook van de onderliggende processen, mensen en tools. Daartoe heeft het bedrijf de ‘map of the intelligent enterprise’ ontwikkeld. Organisaties krijgen daarmee de kennis en inzicht hoe ze tot een samenhangend analyticsplatform kunnen komen waarmee iedere gebruiker, ongeacht afdeling of device, toegang krijgt tot de juiste informatie.

“Het aantal medewerkers binnen MicroStrategy groeit nu hard. Er wordt flink geïnvesteerd in het uitbreiden van het partnernetwerk en het ontwikkelen en geven van trainingen. Alles om klanten de juiste ondersteuning te geven bij de digitale transformatie die ze doormaken”, vertelt Fons. “Ik kijk er naar uit om samen met het team bij te dragen aan deze groei en innovatie.”

Over MicroStrategy
MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is een wereldspeler op het gebied van Enterprise Analytics, Self-Service BI en Mobile Analytics Apps. Als BI- en analyticspionier levert MicroStrategy innovatieve software, dat organisaties in staat stelt  betere beslissingen te nemen en de manier waarop zij werken continue te optimaliseren. Onze klanten beschikken over world-class software met expertdiensten, wat hen in staat stelt unieke intelligence-applicaties uit te rollen. Meer weten? Bezoek MicroStrategy online en volg ons op YouTubeFacebook en Twitter.